Live Parking

Live Parking is een grote parkeerplaats dicht bij de luchthaven van Brussel Charleroi. Het personeel is ervaren en u kunt met een gerust hart op reis, omdat uw auto dag en nacht onder toezicht staat! Meer informatie

Adres

18 Rue de la Pépinière, 6041, Gosselies
Parking Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Live Parking

Live Parking beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Live Parking

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,0
Op basis van 10 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Prijs/kwaliteit een goede parking.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 06 juni 2019.


Was top. Snel zowel heen als terug.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 05 juni 2019.


Vlotte reservering
Plaats vd parking was niet zo duidelijk aangegeven. Was eventjes zoeken.
Vervoer van en naar luchthaven ging zeer vlot. Chauffeur heel behulpzaam. Enkel jammer dat hij enkel Frans sprak en geen Nederlands en/of Engels.
Zullen het zeker aanraden bij vrienden en zelf ook nog gebruik van maken.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 01 juni 2019.


Echte aanrader met een perfecte service

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


Zéér sterk aanbod, correct verlopen. Persoonlijk twijfel ik wel een beetje aan de "bewaking" die men vermeld bij hun faciliteiten..., maar voor die prijs misschien ook niet mogelijk. Ten opzichte van de parking aan de luchthaven 100 € verdiend, met in totaal half uurtje wachten incl. transfer héén en terug, is dus makkelijk verdiend.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Zeer goed

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


De parking is als men toekomt in de nacht niet zo duidelijk aangegeven, daar deze een beetje verscholen ligt, wat ook goed is! Er was niemand aanwezig maar hebben goed telefonisch contact gehad, spijtig dat de persoon niet tweetalig was, maar heeft zijn best zeker en vast gedaan in frans. Het systeem was,ons vreemd doch goed georganiseerd toen we de manier van werken door hadden. Wij zijn zowel in het vertrek als in het terugkomen goed geholpen. De constante bewaking via camera's. Een verlicht of fluobord met de benaming van de parking.

Over Live Parking

Als u van Charleroi Airport reist en u een veilige parkeerplaats voor een goede prijs nodig heeft, kiest u Live Parking! Dankzij hun 100 parkeerplaatsen kunt u uw auto zelf parkeren en vervolgens de pendeldienst naar de luchthaven nemen. Hun personeel is ervaren en zal er alles aan doen om uw ervaring soepel te laten verlopen. Nadat u uw auto hebt geparkeerd, gaat u naar hun kantoor om de laatste benodigde papieren te ondertekenen. Vervolgens gaat u aan boord van de shuttle die u in minder dan 5 minuten rechtstreeks naar de luchthaven brengt!

Bij Live Parking parkeert u uw auto veilig! Wanneer u bij Live Parking parkeert, kunt u met een gerust hart vertrekken. De parkeerplaats is afgesloten voor het publiek. Het parkeerterrein heeft camerabewaking en er is een vanaf 20.00 uur een bewaker aanwezig.

We streven ernaar om altijd de laagste tarieven te garanderen. Ons vertrouwen is de zekerheid dat u uw voertuig veilig in een parkeergarage kunt achterlaten. De parkeerplaats is 7 dagen per week geopend en biedt een gratis pendeldienst van 04:00 uur tot middernacht. U kunt uw reservering gratis annuleren tot 24 uur voor uw aankomst. Wil je ter plekke betalen? Geen problemen!

De parkeerplaats bevindt zich aan de Rue de la Pépinière, nummer 18. De parkeerplaats bevindt zich op 4-5 minuten van de luchthaven.

Bel ca. 15 minuten voordat je aankomt . U vindt het telefoonnummer in uw reservering. U kunt naar de ingang van de parkeerplaats gaan en vervolgens uw auto parkeren. Vervolgens controleren we de staat van de auto om te zien of er schade is.

Adres

18 Rue de la Pépinière, 6041, Gosselies

Help