Parktime24

Frankfurt International Airport
full star
9,8 306 beoordelingen

Parktime24 maakt uw reis gemakkelijker met een gerenommeerde en veilige parkeerervaring. Wij staan altijd voor u klaar. U kunt er zeker van zijn dat uw voertuig veilig geparkeerd staat terwijl u weg bent. Als u vragen heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de parkeeraanbieder.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Parktime24 staat de klok rond voor u klaar. Een servicemedewerker is altijd beschikbaar. Met onze parking dicht bij de luchthaven zijn we altijd snel en flexibel. Dit betekent dat we altijd kunnen reageren op annuleringen of vertragingen. Wij bieden parkeerplaatsen op een buitenterrein en overdekte parkeerplaatsen in een ondergrondse garage.

  Valet Service

  Wij bieden valet service, wat betekent dat wij uw voertuig uitsluitend van de luchthaven ophalen. We ontmoeten u bij de gewenste terminal. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw voertuig veilig geparkeerd staat op onze parkeerplaats, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw vakantie of zakenreis.

  Let op: deze luchthaven ligt in een milieuzone en een milieupasje is vereist.

 • veiligheid

  chevron

  Wij beschikken over een omheind en verlicht parkeerterrein, dat met videobewaking wordt bewaakt. De parkeerplaatsen zijn geasfalteerd. Veiligheid wordt bij ons met hoofdletters geschreven. Bovendien zijn wij volledig verzekerd, wat betekent dat uw voertuig zowel onderweg als op de parkeerplaats zelf verzekerd is.

 • faciliteiten

  chevron

  Wij bieden ook aanvullende diensten aan: Olieservice, tankservice, exterieurreiniging, complete reiniging, bandenwissel.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Stuur terug:

  Neem op de dag van uw terugreis telefonisch contact met ons op zodra u geland bent. Onze servicemedewerker rijdt uw voertuig dan binnen enkele minuten naar u toe bij de vertrekterminal Terminal 1 -B6 of Terminal 2 -E8 en overhandigt het u persoonlijk.

  Houd er rekening mee dat tussen 05:00 en 06:00 uur een nachttoeslag van 30,- Euro in rekening wordt gebracht, die u online kunt selecteren als extra product of ter plekke kunt betalen.

 • Locatie

  chevron

Over Parktime24

  Beoordelingen en recensies
  Anonym
  full star
  10
  Geparkeerd van 18/09/2023 tot 23/09/2023
  Super Service! Hat alles reibungslos geklappt ...Lees meer
  Valet buiten
  29 september 2023
  Andreas Nietert
  full star
  10
  Geparkeerd van 16/09/2023 tot 23/09/2023
  Wir hatten den Parkplatz mit Hol- und Bringse ...Lees meer
  Valet buiten
  29 september 2023
  Norbert Linke
  full star
  10
  Geparkeerd van 19/09/2023 tot 26/09/2023
  Rundum gelungen. Freundliche Mitarbeiter bei ...Lees meer
  Valet buiten
  29 september 2023
  Beschikbaarheid Parktime24
  8 oktober 2023 naar 15 oktober 2023 Wijzig data

  Parktime24 beoordeling

  We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

  De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.