Hoe werkt shuttle parkeren bij Maastricht Airport?

Hoe shuttle parkeren bij Maastricht Aachen Airport precies werkt, dat leggen wij u uit op deze pagina.

Shuttle parkeren houdt in dat u zelf naar de parking rijdt en uw auto daar parkeert. U kunt parkeren op een beschikbare parkeerplek. Voordat u aankomt bij de parkeeraanbieder belt u naar het nummer in de bevestigingsmail. Op basis van uw telefoontje kan de parking ervoor zorgen dat een shuttle bus gereed staat om u naar de luchthaven te brengen. Voor de shuttle bus hoeft u geen extra geld te betalen, deze shuttle service zit bij de prijs in die op onze website staat. Aangekomen bij Maastricht Airport kunt u alvast inchecken en bent u op tijd voor uw vlucht aanwezig. Shuttle parkeren via Parkos heeft vaak een lage prijs en goede service, waardoor het een hele aantrekkelijke vorm van parkeren is.

Waar bevinden de parkeerterreinen zich?

De parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen liggen op maximaal 12 minuten rijden van de luchthaven. Door te parkeren bij een alternatieve parkeeraanbieder heeft u geen last van de drukte op en rondom Maastricht airport.

Hoe kom ik op de terugreis weer bij mijn auto?

Bij terugkomst belt u naar het nummer in de bevestigingsmail om te zeggen dat u bent geland. Een chauffeur van de parking rijdt naar vliegveld Maastricht en brengt u met de shuttle bus weer naar de parking waar uw auto geparkeerd staat. U kunt instappen en de reis terug vervolgen.

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Mail of bel ons