A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat beschikt over een mooi en groot parkeerterrein direct naast de snelweg A4. U parkeert zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en u kunt uw sleutels meenemen op reis. Een shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van A4 Parking Schiphol helpt u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen A4 Parking Schiphol

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,7
Op basis van 193 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 02 juli 2022.


Zeer stipt en vriendelijke bediening

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 27 juni 2022.


Heel vlotte reservering en vriendelijke mensen

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 21 juni 2022.


Alles super geregeld!

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 20 juni 2022.


Alles goed verlopen
Telefonisch goed verder geholpen toen ik het terrein niet vond via mijn gps

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 19 juni 2022.


Alles oke

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 18 juni 2022.


Heel vriendelijk en behulpzame medewerkers zowel telefonisch als face to face zeer vlot en duidelijk. De parkeerplaatsen zijn niet zeer ruim maar net voldoende plaats. Het is een 10-15min rijden tot Schiphol. Ik kom graag terug bij jullie!

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 18 juni 2022.


Gemakkelijk online te boeken.
Goede bereikbaarheid van de parking.
Vlotte en vriendelijke service van shuttle dienst, bij aankomst vervoer naar vlieghaven meteen beschikbaar ondanks dat we iets vroeger waren dan voorzien.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 18 juni 2022.


Prima geregeld heel duidelijk en vriendelijk echt een aanrader top gozers zijn het in het holst van de nacht iedereen opvangen

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 17 juni 2022.


Parking dichtbij snelweg. Gratis shuttle, wel aankomsttijd aanpassen bij tijdig vertrek naar luchthaven ivm.lange wachtrijen.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 14 juni 2022.


Alles goed geregeld en qua timing perfect om gemakkelijk en op tijd in Schiphol te geraken vooral omdat wij de streek en de vlieghaven absoluut niet kennen

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 10 juni 2022.


Perfecte service aan een correcte prijs.
Snelle shuttle bus zowel heen als terug!
Goede communicatie en vriendelijke chauffeurs

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 04 juni 2022.


Als we aankwamen zijn we dadelijk ontvangen en bij 20 minuutjes waren we op de luchthaven. toen we terug kwamen van vakantie en ons valiezen hadden heb ik gebeld en 15 min later waren jullie al daar om ons op te halen. zeer goede service en super vriendelijk. een echte aanrader. sylvie

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 29 april 2022.


Zeer vlot en volgens verwachting

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 21 april 2022.


Heel goede telefonische communicatie na de landing op schiphol en contact via Email voor en na vertrek. Voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 19 april 2022.


Goede service
Vriendelijke mensen
Correte prijs

Over A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beschikt over een ruim opgezet parkeerterrein met ruime genummerde parkeerplekken. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week zelf uw auto parkeren. De parkeerplaats kent geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 11 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. U kunt zelf uw auto parkeren en uw sleutels houden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. De shuttle is gratis tot maximaal 4 personen.

Het verharde parkeerterrein van A4 Parking Schiphol is volledig omheind en voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Een slagboom, die werkt op kentekenherkenning geeft u toegang tot het parkeerterrein. De parkeervakken zijn ruim opgezet en genummerd.

A4 Parking Schiphol is gevestigd vlak naast de snelweg A4 en zeer makkelijk te bereiken. Het ruim opgezette parkeerterrein heeft ruime parkeervakken.

Een shuttle bus brengt u snel in ca. 11 minuten naar de luchthaven. In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
A4 Parking Schiphol zit aan de Veenderveld 57 te Roelofarendsveen. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via afslag 5 van de A4. A4 Parking Schiphol ligt met name erg gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland.

Wanneer u aankomt bij A4 Parking Schiphol treft u bij de ingang een bagage drop-off aan. De camera bij de slagboom werkt op kentekenherkenning en opent zich voor u. Vervolgens rijdt u zelf het terrein op en parkeert u zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplekken.

Een shuttlebus staat op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in slechts ca. 11 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met A4 Parking Schiphol wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij A4 Parking Schiphol. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan A4 parking Schiphol, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen