A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat beschikt over een mooi en groot parkeerterrein direct naast de snelweg A4. U parkeert zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en u kunt uw sleutels meenemen op reis. Een shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van A4 Parking Schiphol helpt u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen A4 Parking Schiphol

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,7
Op basis van 27 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2019.


Super! Zeker aan te raden!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Zeer vlotte reservering. Plaats voor de auto is niet zo smal als op andere plaatsen. Zeer tevreden over de shuttle

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 11 september 2019.


Goede parking,Goede service en zeker een volgende keer van toepassing

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 04 september 2019.


Topservice genoten voor herhaling vatbaar

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 02 september 2019.


Zeer tevreden
Vlakbij afrit autoweg
Eenvoudig binnenrijden met nummerplaatherkenning
Zuiver toilet en verwarmde wachtruimte ter beschikking
Haast niet moeten wachten op shuttle.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2019.


Parking ligt vanuit België op weg naar Schiphol dus je hoeft geen omweg te maken. De shuttle dienst is super vlot en je houdt de sleutel van je auto gewoon bij! Volgende keer parkeer ik hier terug!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2019.


Excellent!
Gemakkelijke ligging, langs het traject naar Schiphol voor ons.
Ruime, goed aangegeven parkeerplaatsen en mogelijkheid zelf parkeren en sleutel bijhouden.
De shuttleservice was prompt en zeer vriendelijk, bij aankomst stond het busje er al, slechts enkele minuten moeten wachten op tweede groep voor vertrek.
Zeer correct - ik maak een volgende keer graag terug gebruik van deze parking.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Na alle horrorverhalen over parkings waarbij je je sleutel moet afgeven en je je auto met schade of verkeersboetes terug krijgt, parkeerden wij eigenlijk altijd op de luchthaven zelf. A4 parking blijkt echter een goedkoper en zeer betrouwbaar alternatief te zijn. We durfden het uit te proberen omdat we bij de A4 parking de auto zelf konden parkeren en de sleutel niet hoefden achter te laten, waardoor het risico beperkt was. Het is ons zeer goed bevallen. Na reservering gaat de slagboom automatisch voor je open kenteken herkenning, en binnen 15 minuten is de shuttle er om je naar Schiphol te brengen. Aangezien we uit het Zuiden komen via de A4 kost dit relatief weinig extra tijd. Ook de terugreis verliep vlot. Chauffeurs zijn erg plezierig en behulpzaam. Wij zijn overtuigd en parkeren voortaan altijd bij A4 parking.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Zeer snelle service , shuttles zijn er binnen de 2 minuten na aankomst op parking . Parking is makkelijk te bereiken en op 10 minuten van de vertrek hal waar je keurig wordt afgezet, ook het terugbrengen naar de parking verliep zeer vlot . Zeer vriendelijke chauffeurs .
Zeker een aanrader !

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 28 juli 2019.


Alles was heel vlot verlopen, het vinden van de parking, het parkeren, ophalen en afzetten aan de luchthaven.
Wij zijn fan!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 28 juli 2019.


Uitstekende en flexibele service.
Zeer hulpvaardige medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 28 juli 2019.


Zeer goede ervaring. Zowel bij het brengen als het ophalen liep alles vlekkeloos! Top bedrijf

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 25 juli 2019.


Goede service en vriendelijke chauffeurs!
Niet lang op de shuttles moeten wachten.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 20 juli 2019.


Gemakkelijk gevonden en vlot en snel op de luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 19 juli 2019.


Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop. De parking was gemakkelijk te vinden, we hebben niet lang moeten wachten op de shuttle bij aankomst en bij vertrek stond hij voor de deur als we buiten kwamen. De chauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam. Alles was dus dik in orde!

Over A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beschikt over een ruim opgezet parkeerterrein met ruime genummerde parkeerplekken. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week zelf uw auto parkeren. De parkeerplaats kent geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 11 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. U kunt zelf uw auto parkeren en uw sleutels houden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. De shuttle is gratis tot maximaal 4 personen. Voor ieder extra persoon wordt € 5,- in rekening gebracht. Dit kunt u ter plaatse betalen.

Het verharde parkeerterrein van A4 Parking Schiphol is volledig omheind en voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Een slagboom, die werkt op kentekenherkenning geeft u toegang tot het parkeerterrein. De parkeervakken zijn ruim opgezet en genummerd.

A4 Parking Schiphol is gevestigd vlak naast de snelweg A4 en zeer makkelijk te bereiken. Het ruim opgezette parkeerterrein heeft ruime parkeervakken.

Een shuttle bus brengt u snel in ca. 11 minuten naar de luchthaven. In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
A4 Parking Schiphol zit aan de Veenderveld 57 te Roelofarendsveen. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via afslag 5 van de A4. A4 Parking Schiphol ligt met name erg gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland.

Wanneer u aankomt bij A4 Parking Schiphol treft u bij de ingang een bagage drop-off aan. De camera bij de slagboom werkt op kentekenherkenning en opent zich voor u. Vervolgens rijdt u zelf het terrein op en parkeert u zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplekken.

Een shuttlebus staat op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in slechts ca. 11 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met A4 Parking Schiphol wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij A4 Parking Schiphol. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan A4 parking Schiphol, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen

Help