A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat beschikt over een mooi en groot parkeerterrein direct naast de snelweg A4. U parkeert zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en u kunt uw sleutels meenemen op reis. Een shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van A4 Parking Schiphol helpt u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen A4 Parking Schiphol

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

9,7
Op basis van 46 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 25 november 2019.


Wederom een vlotte, vriendelijke service.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 22 november 2019.


Snel bereikbaar, heel vriendelijk chauffeur

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 20 november 2019.


Beste service! Zo de parking binnengereden en meteen de shuttle ingestapt. Ook bij landing meteen de shuttle kunnen nemen. Ging supervlot en voor een zeer betaalbare prijs! Zal zonder aarzelen deze parking opnieuw gebruiken bij een volgende vakantie!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 18 november 2019.


Snelle topservice zowel bij vertrek als terugkomst. Vriendelijke chauffeurs en snel en duidelijk bereikbaar naast snelweg. Ook duidelijke info bij terugkomst ahv een plannetje vd luchthaven. Volgende keer zeker opnieuw bij A4.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 15 november 2019.


Goeie service, vriendelijke chauffeurs, goed gelegen dichtbij autosnelweg

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Alles perfect verlopen!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Alles verliep zoals afgesproken.
Grote parkeerplaatsen is zeker een extra.
A4 parking is een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Top! Alles netjes volgens afspraak, geen gedoe en men heeft me nog gebeld om te horen of ik het ging halen met de ochtendfiles omdat ik uit België kwam! Zeker aan te bevelen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 10 november 2019.


Heel makkelijk !

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


Goed bereikbaar, ruime parking, vlotte service. Top

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


Zeer goed. Stipt. Volgens afspraak.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


Zeer vlot parking gevonden en verbinding met busje. Bij terugkomst ook vlot busje teruggevonden na beetje zoeken naar juiste verdieping binnen Schiphol.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


In het heen gaan, is alles vlot verlopen. Super vriendelijk mens!
In het teruggaan werd mij gevraagd op voorhand te bellen wat ik ook heb gedaan. Eens bij het busje gekomen mocht een gezin van 4 ons voor terwijl ze geen reservering hadden en wij wel.
Maar geen probleem want het volgende busje was al 'onderweg'. We hebben meer dan 30 minuten in de kou gewacht.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Goede ligging, vanuit België voor aankomst Schiphol, naast de snelweg. Bij aankomst deed de nummerplaatherkenning het niet en bleef de slagboom dicht. Na wat zoeken en proberen, het mobiele nummer gebeld en de slagboom werd vanop afstand geopend! Ruime parking met prima plaatsen. Het was een kwartiertje wachten op de shuttle. En een rit van een 10-tal minuten tot Schiphol. Bij de terugkeer, ook een kwartiertje moeten wachten voor de shuttle. Wel opletten welke shuttle je neemt, want er zijn er meerdere met bestemming Roelofarendsveen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Perfecte service
Vlot correct en op tijd
Een aanrader voor iedereen die goedkoop wil parkeren voor Schiphol luchthaven

Over A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beschikt over een ruim opgezet parkeerterrein met ruime genummerde parkeerplekken. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week zelf uw auto parkeren. De parkeerplaats kent geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 11 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. U kunt zelf uw auto parkeren en uw sleutels houden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. De shuttle is gratis tot maximaal 4 personen. Voor ieder extra persoon wordt € 5,- in rekening gebracht. Dit kunt u ter plaatse betalen.

Het verharde parkeerterrein van A4 Parking Schiphol is volledig omheind en voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Een slagboom, die werkt op kentekenherkenning geeft u toegang tot het parkeerterrein. De parkeervakken zijn ruim opgezet en genummerd.

A4 Parking Schiphol is gevestigd vlak naast de snelweg A4 en zeer makkelijk te bereiken. Het ruim opgezette parkeerterrein heeft ruime parkeervakken.

Een shuttle bus brengt u snel in ca. 11 minuten naar de luchthaven. In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
A4 Parking Schiphol zit aan de Veenderveld 57 te Roelofarendsveen. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via afslag 5 van de A4. A4 Parking Schiphol ligt met name erg gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland.

Wanneer u aankomt bij A4 Parking Schiphol treft u bij de ingang een bagage drop-off aan. De camera bij de slagboom werkt op kentekenherkenning en opent zich voor u. Vervolgens rijdt u zelf het terrein op en parkeert u zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplekken.

Een shuttlebus staat op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in slechts ca. 11 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met A4 Parking Schiphol wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij A4 Parking Schiphol. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan A4 parking Schiphol, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen

Help