Hoe laat moet ik bij de parking aanwezig zijn?

We krijgen regelmatig de vraag hoe lang op voorhand u op de parking aanwezig moet zijn, als u gekozen hebt om de auto te parkeren in de buurt van Airport Weeze.


Reserveer nu je parking


Indien u reist via Airport Weeze raden wij u aan om minimaal 2,5 uur op voorhand aanwezig te zijn op de luchthaven. De meeste luchtvaartmaatschappijen vragen u om 2 uur voor het vertrek van uw vlucht in te checken. Waarom rekenen wij een half uur extra?

Als u kiest voor één van onze parkeerdiensten, zijn er 2 aspecten waarmee u rekening dient te houden. Wanneer u kiest voor shuttle-parkeren moet u rekening houden met de extra reistijd van de parking naar de luchthaven. Al de parkings die aangesloten zijn bij Parkos liggen op maximaal 10 minuten van de luchthaven. Om u met een gerust hart op reis te laten vertrekken, raden we aan om in totaal een half uurtje extra te rekenen. Dan hebt u ruim de tijd om zowel te parkeren, uw bagage te pakken, de shuttle-bus te nemen en naar de incheckbalie te lopen.

Voor valet-parkeren geldt hetzelfde als bij het shuttle-parkeren: we raden aan om 2,5 uur op voorhand aan de afgesproken plaats te staan. Dit laat ons toe om de auto eerst nog goed te controleren op eventuele schade voor de chauffeur de auto naar de parking rijdt. Deze controle plannen we in om na de reis alle mogelijke discussies over de staat van de auto te vermijden. Vermits u net voor de vertrekhal uitstapt, is er daar geen extra reistijd voor te voorzien.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.