Hoe werkt valet parking bij Weeze airport?

U gaat op vakantie en reist via Airport Weeze? Dan kan u gebruik maken van valet-parkeren. Maar wat is valet-parkeren eigenlijk? Hoe werkt het en hoe betrouwbaar is deze parkeeroptie eigenlijk?

Als u kiest voor valet-parkeren, dan draagt u uw auto over aan een chauffeur van de door u geselecteerde parking bij Weeze. Hij brengt uw auto vervolgens naar de parking en zorgt ervoor dat de auto veilig geparkeerd wordt. U hoeft dus alleen naar de vertrekhal te rijden. U stapt uit voor de deur van de vertrekhal, vlakbij de incheckbalie. Daar wordt u opgewacht door een chauffeur van de parking. De chauffeurs die voor de parking werken, zijn allemaal gecertificeerde chauffeurs. Samen met de chauffeur controleert u uw auto eerst op eventuele schade en/of gebreken. Op die manier vermijden we bij terugkomst mogelijke discussies over de staat van uw auto.

Valet-parkeren biedt u dus op alle vlakken zekerheid: uw auto is in veilige handen en wordt professioneel geparkeerd op een bewaakte parking en u bent steeds ruim op tijd aan de incheckbalie. Dat is zonder parkeerstress op reis vertrekken!

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

We raden aan om met behulp van een goede routeplanner te berekenen wat de snelste en gemakkelijkste route is om naar Weeze Airport te rijden. Eenmaal daar aangekomen, volgt u het aangegeven luchthavensymbool voor vertrek.

Bij terugkomst

Wanneer u terugkomt raden wij u aan om een half uur voor u uw auto wil instappen, telefonisch contact op te nemen met uw parking. Een van de chauffeurs van de parking zorgt er dan voor dat uw auto op tijd voor u klaar staat aan de aankomsthal. Het telefoonnummer vindt u in de bevestigingsmail die u na uw reservering gekregen heeft. U krijgt de sleutels overhandigd en kan zonder verdere formaliteiten vertrekken.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf

U vindt de medewerker van het parkeerbedrijf op het afgesproken adres. Het adres vindt u in uw bevestigingsmail. U herkent de medewerker aan de bedrijfskleding van de betreffende parking.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.