PARKinDUS is een parkeergelegenheid op 7 minuten afstand van de luchthaven van Düsseldorf. De pendeldienst rijdt 7 dagen per week voor u individueel. Uw voertuig staat geparkeerd op een camerabeveiligd terrein. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

. Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf
Düsseldorf Airport Parking

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PARKinDUS

Beoordelingen PARKinDUS

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,4
Op basis van 20 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


Zeer tevreden en hele goeie service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Vriendelijke ontvangst en heel vlotte terugweg naar de auto. Modderige parking, maar afgezet aan de auto! Bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Zeer goede service!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Alles is heel goed verlopen kwa communicatie. Snelheid en diensten op top niveau. Plaats van de Parkos paring zou beter moeten aangeduid worden

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2019.


Alles was in orde.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2019.


Vriendelijk en alles was perfect in orde.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2019.


Zowel het brengen en afhalen van en naar de luchthaven vlot verlopen, eigenlijk bijna niet moeten wachten.
vooral de prijs is goed, plaatsaanduiding van parking kan beter aangegeven worden

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2019.


Vlotte afhandeling van aankomst en vertrek.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2019.


Auto stond wel heel kort geparkeerd toen we terug kwamen... moesten langs passagierskant in de auto kruipen.
Voor de rest alles correct verlopen...

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 30 juli 2019.


Ik vind het leuk.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 25 juli 2019.


Zeer tevreden, alles ging heel vlot.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Zeer vlotte service! Beleefde en vriendelijke medewerkers.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 26 juni 2019.


Ik stond eerst 10 min te wachten bij de buren op nr 86.Toen deze mij vertelde dat ik fout was ben ik snel tot bij jullie gekomen en kon daar alweer wachtenwas net op tijd voor mijn vlucht.Een kleine investering maak een zichbare ingang en een duidelijke grote nummer 82 ipv dat kleine nummertje op de brievenbus.

Over PARKinDUS

PARKinDUS biedt u veilig en goedkoop parkeren aan. Het gebied is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week personeel aanwezig.

Shuttle-Service

De betrouwbare pendeldienst zorgt ervoor dat u uw vakantie kunt beginnen zonder dat u een parkeerplaats hoeft te zoeken. U rijdt naar het terrein van de aanbieder van de parkeergelegenheid, voltooit de check-in en vervolgens brengt een medewerker u individueel naar de luchthaven van Düsseldorf. Daar wordt u na uw reis weer opgehaald en teruggebracht naar uw voertuig. U kunt er zeker van zijn dat uw PARKinDUS-sleutel veilig wordt opgeborgen in een kluis. In de periode van 01.11. tot 15.03. heeft u ook de mogelijkheid om uw sleutel mee te nemen op uw reis.

.

Met PARKinDUS kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is. Het verharde terrein is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. Daarnaast heeft deze parkeeraanbieder een bedrijfs- en aansprakelijkheidsverzekering. Om er zeker van te zijn dat er geen schade aan uw voertuig wordt veroorzaakt, worden er foto's gemaakt voordat uw voertuig wordt overhandigd.

De buitenruimte van PARKinDUS is verhard. Er is ook internet beschikbaar en een wachtkamer met een waterdispenser en snacks tegen een vergoeding.

Voor transfer per shuttle auto kunt u kinderzitjes aanvragen. PARKinDUS heeft ook wasstraten binnen en buiten. Het is ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden.

Grote bestelwagens en campers kunnen tegen een meerprijs ook geparkeerd worden in PARKinDUS.

Shuttle-Service

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het parkgebied van PARKinDUS. Nadat u uw voertuig veilig geparkeerd heeft en een schadecontrole is uitgevoerd, ontvangt u een Park ID-kaart met een afgedrukt ID-nummer. Uw bagage wordt dan in de pendelbus geladen en u wordt binnen 7 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf gebracht. U wordt direct bij terminal B/C voor deur nummer 11 uitgeleend. Deze pendeldienst brengt u 24 uur per dag individueel, zodat u op tijd en ontspannen op de luchthaven aankomt. Uw sleutel wordt veilig bewaard in een kluis tijdens uw afwezigheid.

Terugreis

Als u terug bent geland in Düsseldorf, bel dan de PARKinDUS-hotline op +49 (0) 211-16399671 en u wordt weer opgehaald op de plaats waar u bent afgezet, Terminal B/C Door 11. De pendeldienst brengt u dan gemakkelijk terug naar uw voertuig en u kunt uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf

Help