Parkeren op de luchthaven van Frankfurt is zo eenvoudig als wat: dankzij de uitstekende valet parking service van Infiniti-Parking hoeft u op de dag van uw reis alleen nog maar op de luchthaven te verschijnen. Een medewerker haalt uw voertuig daar op, zodat u geen tijd hoeft te verspillen met het zoeken naar een parkeerplaats. U kunt er echter zeker van zijn dat uw voertuig tijdens uw afwezigheid veilig geparkeerd zal staan op de buitenparking of in de hal.

De parkeeraanbieder rekent een nachttoeslag in de periode van 00:00 - 06:00 uur.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Infiniti Parking zorgt voor een ontspannen en handige start van uw vakantie. De pick-up & drop-off service direct bij uw luchthaventerminal is 24/7 voor u beschikbaar. U hebt ook de keuze om uw voertuig in een hal of op een open plek te parkeren.

  Valet-Service
  De valet service van Infiniti Parking maakt reizen gemakkelijker en meer ontspannen. Op de dag van uw reis rijdt u met uw voertuig rechtstreeks naar de luchthaventerminal (Terminal 1 B6 of Terminal 2 E8). Bij aankomst in de terminal wordt u opgewacht door een medewerker van Infiniti Parking, die uw auto veilig naar de parkeerplaats brengt. U kunt dan met het inchecken beginnen zonder de stress van het zoeken naar een parkeerplaats. Op de dag van uw terugreis staat uw auto bij de terminal op u te wachten zodat u uw reis naar huis kunt voortzetten

  Houdt u er rekening mee dat deze luchthaven zich in een milieuzone bevindt en dat een milieupasje verplicht is.

 • veiligheid

  chevron

  De overdekte parkeergarage van Infiniti-Parking is voorzien van video en personeel en heeft verschillende veiligheidsmaatregelen, zoals nummerplaatherkenning, enz. De buitenparking wordt ook met video bewaakt, omheind en bemand op het terrein. Op beide parkeerterreinen is uw autosleutel veilig opgeborgen in een kluis.

  Wanneer u uw voertuig in de luchthaventerminal afgeeft, wordt er ook een voertuigcontrole uitgevoerd. Tijdens deze controle wordt uw auto geïnspecteerd op mogelijke bestaande schade. Dit helpt om later misverstanden te voorkomen.

 • faciliteiten

  chevron

  Beide parkeerterreinen, binnen en buiten, zijn geasfalteerd. De medewerkers van Infiniti Parking zijn beleefd en helpen u graag met het inladen van uw bagage. Mocht het gebeuren dat uw voertuig niet wil starten, dan is er ook gratis hulp bij het starten beschikbaar.

  Het park is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De dienst is ook voor u beschikbaar gedurende deze tijd.

  De parkeeraanbieder rekent een nachttoeslag tussen 00:00 en 06:00 uur. U kunt dit ook ter plaatse contant betalen.

  Als u ervoor kiest om in de parkeerhal te parkeren, houd er dan rekening mee dat uw voertuig de maximale hoogte van 2,20 m niet mag overschrijden.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Hoe werkt valet parking?

  Aankomst

  Op de dag van uw reis begint u uw reis naar de luchthaven van Frankfurt (Terminal 1 B6 of Terminal 2 E8) in alle comfort. Daar aangekomen zal een medewerker van Infiniti Parking u al opwachten en u desgewenst een bagagekarretje ter beschikking stellen. Na het controleren en documenteren van uw voertuig, kunt u inchecken voor uw vlucht.

  Terugreis

  Wanneer u weer in Frankfurt bent geland, neemt u telefonisch contact op met Infiniti Parking. Uw voertuig wordt dan teruggebracht naar de terminal en u kunt uw reis naar huis voortzetten.

 • Locatie

  chevron
Datum van
zo. 17-12-2023
Datum tot
zo. 24-12-2023

Over Infiniti-Parking

  Beoordelingen en recensies
  Kathrin Nittel
  full star
  10
  Geparkeerd van 28/11/2023 tot 9/12/2023
  Top service
  Valet buiten
  10 december 2023
  Ehle
  full star
  10
  Geparkeerd van 27/11/2023 tot 3/12/2023
  Super, que ce soit a l aller ou au retour, pa ...Lees meer
  Shuttle buiten
  9 december 2023
  Jessica Oliver
  full star
  10
  Geparkeerd van 27/11/2023 tot 1/12/2023
  Always friendly! On time and helpful!
  Valet buiten
  8 december 2023
  Beschikbaarheid Infiniti-Parking
  17 december 2023 naar 24 december 2023 Wijzig data

  Infiniti-Parking beoordeling

  We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.

  De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.