Taxim24 is een ervaren parkeeraanbieder in de buurt van Frankfurt Airport. De valet service is 7 dagen per week beschikbaar. Uw voertuig wordt geparkeerd op een met camera's bewaakt, omheind en beveiligd terrein. De parkeeraanbieder is verzekerd. Dit betekent dat u met een gerust hart aan uw reis kunt beginnen.

Meer informatie

Adres

Unterortstraße 36, 65760, Eschborn
Parking Luchthaven Frankfurt

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Taxim24

Taxim24 beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over Taxim24

Taxim24 biedt u een veilige en betaalbare parkeermogelijkheid. Het gebied is omheind en wordt bewaakt door camera's. Pendeldienst en valet service worden aangeboden.

Let op: de parkeeraanbieder rekent een toeslag van € 25 voor te grote voertuigen zoals minibusjes of campers. Dit is online te boeken als extra product.

Er geldt ook een nachttoeslag van €25. Dit is ook online te boeken als extra product.

Bij Taxim24 kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is. Het terrein is omheind, wordt bewaakt door camera's en is verlicht. Bovendien is deze parkeeraanbieder verzekerd voor parkeerschade. Om ervoor te zorgen dat er geen schade aan uw voertuig wordt toegebracht, worden er foto's gemaakt voordat uw voertuig wordt afgezet.

De Taxim24 shuttles rijden 's ochtends van 6:00 tot 00:00 uur. Ze zijn uitgerust met kinderzitjes en zijn toegankelijk voor gehandicapten.

Voor een toeslag van 5€ kunnen pendelklanten hun autosleutel meenemen op hun reis. Dit is online te boeken als extra product.

Grote bestelwagens en campers kunnen ook worden geparkeerd tegen een toeslag van 25 euro. Gelieve deze vooraf online te reserveren.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u rechtstreeks naar het Taxim24 ophaalpunt en parkeert u uw auto op een gratis parkeerplaats. Het is mogelijk om uw autosleutels mee te nemen tegen een toeslag van 5€. Dit kan online geboekt worden als extra product. De pendeldienst van Taxim24 brengt u vervolgens naar Terminal 1 Vertrekniveau Uitgang C7 op de luchthaven van Frankfurt.

Belangrijk: Houd rekening met 15 tot 20 minuten voor de shuttle.

Terugreis

Neem voor uw terugreis direct na het ophalen van uw bagage telefonisch contact op met Taxim24. Het telefoonnummer staat hierboven vermeld. Als uw vlucht vertraging heeft, informeer dan ook direct Taxim24. De chauffeur met de shuttlebus wacht u dan op bij uitgangsdeur C7 van Terminal 1.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst
Op de dag van uw vertrek neemt u 30 minuten voor uw aankomst in de vertrekterminal van de luchthaven contact op met Taxim24. Een van de medewerkers haalt uw auto op en na een korte externe voertuigcontrole ontvangt u een overdrachtscertificaat. De werknemer rijdt dan uw rij dan met uw auto naar de parkeerplaats aan de Mergenthaler Allee 14-24, Eschborn. Uw voertuig is natuurlijk verzekerd zolang het op de parkeerplaats staat. Tijdens uw afwezigheid worden uw autosleutels veilig opgeborgen in de bedrijfskluis. veilig.

Terugreis
Bel op de terugreis de parkeeraanbieder zodra u uw bagage heeft ontvangen. Zo wordt uw auto direct naar boven gereden zodra u de luchthaven van Frankfurt heeft verlaten. Helemaal zonder stress en wachttijd.

Adres

Unterortstraße 36, 65760, Eschborn