Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Parkway is een nieuwe parkeerplaats op Zaventem en biedt parkeerplaatsen aan tegen een voordelige prijs. Het personeel is 24/7 aanwezig en de parkeerplekken zijn ruim. U kunt uw autosleutels meenemen, zodat u met een gerust gevoel op reis kan. De transfer van de parkeerplaats naar de luchthaven duurt ongeveer 10 minuten.Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €10 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven. Verder wordt er vanaf de 5e persoon €8 per extra persoon in rekening gebracht.

Meer informatie

Adres

Kerklaan, 125, 1830, Machelen
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkway

Beoordelingen Parkway

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

6,0
Op basis van 88 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 17 januari 2022.


Tip-top service en perfecte prijs-kwaliteit verhouding!

8

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 13 januari 2022.


Bij vertrek waren we voorbij de parkeerplaats gereden doordat er park&go op poort stond en we parkway zochten.
Busje bracht ons snel naar vliegveld. Top.
Bij terugkeer sms gestuurd naar busje en melding dat hij er bijna was. Effectief! Top!
Opmerking: door enorme drukte, vertragingen bleek dat busje vol zat en we met 3vooraan bij chauffeur moesten zitten, niet echt veilig ten eerste en ook niet voronaproof daar de chauffeur naast mij geen mondmasker droeg en de verwarming zeer warm stond. Dit kan beter in onze ogen, zeker met de stijgende cijfers.
Voor de rest zeer tevreden van de snelle service.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 10 januari 2022.


Enig negatief punt is de staat van de parking ondergrond bij regenweer.
de dienst op zich is perfect qua tijd en vlotheid: heel compatibele prijs

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 09 januari 2022.


Alles liep netjes geen problemen ondervonden kwaliteit prijs verhouding is goed

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 05 januari 2022.


Alles verliep heel erg vlot en correct. Het personeel was heel erg hulpvaardig en tweetalig.
Bij het terugrijden, na de reis, als iedereen sowieso een beetje depri was omdat de reis gedaan was, was de chauffeur extra grappig en hulpvaardig om ons wat op te monteren.
De chauffeurs maakten geen omweg en waren vlotte "riders".
Mijn vliegtuig had eel vertraging opgelopen maar toch moest ik geen uren staan wachten op het busje. Ik heb gebeld, de chauffeur reageerde aan te telefoon en een kwartiertje later was het busje daar.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 09 december 2021.


Geen probleem met communicatie via telefoon... Maar bij de heenreis moesten we 15 min op onze transfert wachten.... Bij de terugreis waren we de enige klanten en verliep het transfer vlekkeloos... Een aanrader!

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 29 november 2021.


Zus en zo

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 24 november 2021.


Ik vind dat de prijs serieus stijgt als de vertrekdatum nadert.

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 22 november 2021.


Heenrit : we hadden opgegeven er te zijn om 8 uur en belden Parkway op om kwart na 7. De autorit was sneller dan voorzien. Geen gehoor, we belden meerdere malen en schreven ook sms. Om 7.40 u kregen we iemand aan de lijn, we hebben uiteindelijk tot 8.12 u moeten wachten tot we op de parking konden.
Terugrit : we belden nadat we de valiezen hadden, Parkway nam onmiddellijk de telefoon op en stond al klaar in de luchthaven

Parking zelf : weinig plaats om te parkeren. Opletten ook voor borduren beton, wij hebben bij het parkeren onze auto beschadigd. Het was nog donker , parking is flauw verlicht en daardoor schade

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 16 november 2021.


Vriendelijk korekt goedeprijs
Een aanrader

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 02 november 2021.


Goed

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2021.


De shuttle stond klaar bij aankomst en bij het terugkomen ook snel opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Onmiddellijk telefonisch bereikbaar en snel opgehaald aan de vlieghaven ondanks druk verkeer. Auto stond veilig afgeschermd.

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Een gemakkelijke en goedkope parkeer oplossing

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2021.


Parking vinden was niet zo eenvoudig. Het zou helpen als er een groot bord met huisnummer 125 zou geplaatst worden. Misleidend is dat er een brievenbus aan de poort hangt met het nummer 100.

Over Parkway

Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

De parkeeraanbieder heeft geen maximale doorrijhoogte. De maximale lengte van de voertuigen bedraagt 5 meter. Verder is het parkeerterrein 24/7 open voor klanten en is er altijd iemand aanwezig om u te helpen.

Shuttle dienst
U mag uw sleutels houden en uw auto zelf parkeren bij Parkway. Het personeel staat altijd voor u klaar en helpt u graag met het in- en uitladen van uw baggage. De shuttlebus brengt u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven en zal u daar ook weer oppikken op de terugreis.

Het is een afgesloten terrein met bewakingscamera's bij de ingang en uitgang. Verder is het terrein goed verlicht en is er altijd personeel aanwezig. De parkeeraanbieder is ook verzekerd.

Parkway heeft een parkeerplaats met een asfalt gedeelte en een grind gedeelte. Verder is er wifi beschikbaar en drinken. Ze hebben drie shuttlebussen die rijden wanneer de klant komt. Op deze manier zal er altijd een bus voor u beschikbaar zijn.

De parking geeft de mogelijkheid om de auto te wassen. Deze optie kunt u aanvinken in het reserveringsformulier. Het bedrag wordt bij de service opgeteld en kunt u direct betalen.

Wegens een verhoging van het abonnement op de luchthaven, wil de parking graag meedelen dat er voor alle klanten een toegangsprijs voor de luchthaven van 5 euro in rekening wordt gebracht. Ook dit kan direct contant betaald worden op de parkeerplaats.

Heenreis
Rijdt op de dag van vertrek naar het aangegeven adres. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parkeeraanbieder om de aankomsttijd te bevestigen. Dit nummer staat in de bevestigingsmail.Het personeel zal u welkom heten en aanwijzen waar u de auto kunt neerzetten. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht.

Terugkomst
Op de terugreis neemt u, nadat u uw baggage heeft ontvangen, contact op met de parkeeraanbieder. Zij zullen een shuttlebus naar de afgesproken locatie rijden. Vanaf daar wordt u naar uw auto gebracht.

Let op: Bij deze aanbieder betaalt u €10 per dag extra wanneer er langer gebruikt wordt gemaakt van de parking dan op voorhand aangegeven

Adres

Kerklaan, 125, 1830, Machelen