Parkos
user
Toggle Navigation
Dit betaal je aan parkeerkosten bij Paris-Charles de Gaulle.

Inhoudsopgave

8 minuten leestijd

Dit betaal je aan parkeerkosten bij Paris-Charles de Gaulle.

De vakantie kan bijna beginnen. Je hoeft alleen nog op het vliegveld te komen en je besluit om met de auto te komen. Ga goed voorbereid op pad en boek alvast je parkeerplek bij een van parkeer mogelijkheden in de buurt. Waar boek je het beste en wat zijn de goedkoopste mogelijkheden? Parkos helpt je verder. We bieden een gebruiksvriendelijke website en een handig overzicht van de beste parkeermogelijkheden in de buurt van de luchthaven. Zo stap je zonder stress het vliegtuig in.

Wat je uiteindelijk betaalt voor een parkeerplek is afhankelijk van de periode dat je weg bent, de duur van je vakantie en hoever vooraf je een plek reserveert. In dit artikel bekijken we de gemiddelde prijzen om alvast een goede inschatting te kunnen geven.

Parkeertarieven bij Charles de Gaulle Airport

AanbiederParkeertypePrijs 8 dagen
So’Parking RoissyShuttle parkeren | Buitenvanaf € 29,00
EXCELLENCE PARKShuttle parkeren | Buitenvanaf € 30,00
Parking Roissy TarifShuttle parkeren | Buitenvanaf € 30,00
SPEED PARKING ROISSYShuttle parkeren | Buitenvanaf € 31,00
Class’park RoissyShuttle parkeren | Buitenvanaf € 39,00
First ParkShuttle parkeren | Buitenvanaf € 44,00
Parking Standing Hotel suitesShuttle parkeren | Buitenvanaf € 66,00
Parking Standing Hotel suitesShuttle parkeren | Overdektvanaf € 78,00
Airport Park CDGShuttle parkeren | Buitenvanaf € 95,00
My Voiturier MYVValet parkeren | Buitenvanaf € 95,00
My Voiturier MYVValet parkeren | Overdektvanaf € 105,00
CDG Carrosse privéValet parkeren | Buiten
SPEED PARKING ROISSYValet parkeren | Buiten

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van do. 27-6-2024 tot vr. 5-7-2024.

Shuttle Parking: makkelijk en goedkoop

Een populaire keuze onder reizigers is de shuttle parking. Dit is de goedkoopste optie als je op reis vertrekt op Paris-Charles de Gaulle Airport. Als je voor deze optie kiest, rijd je zelf naar de parkeerplaats waar je de auto zelf parkeert. Vanuit deze plaats wordt een pendelbus voorzien. Deze pendelbus brengt je rechtstreeks van de parkeerplaats naar de terminal. Op de terugweg brengt de bus je weer terug bij je auto. De gemiddelde tarieven voor shuttle parking op onze website variëren afhankelijk van de duur van je verblijf en de afstand tot de luchthaven, maar starten vanaf 40 euro voor 7 dagen parkeren.

Valet Parking: luxe en gemak

Als je voor de optie shuttle parking gaat, weet je dat je extra tijd moet reserveren voor de shuttleservice naar de terminal. Bij Valet parking hoef je geen extra tijd te rekenen. Je rijdt namelijk rechtstreeks naar de terminal. Hier wacht een professionele chauffeur op je. Je geeft de sleutels af aan de chauffeur, hij zal je auto op een veilige plek parkeren. Zelf heb je er verder geen omkijken naar. Je stapt uit bij de terminal en kan meteen doorlopen naar de incheckbalie. Als je terugkomt, staat je auto weer op je te wachten aan de terminal. Je stapt dus rechtstreeks vanuit de luchthaven in je auto. De gemiddelde tarieven voor valet parking bij Paris-Charles de Gaulle Airport variëren, maar bieden een uitstekende prijs voor het gemak dat je krijgt. De prijzen starten vanaf 85 euro voor 7 dagen parkeren.

Dit betaal je aan parkeerkosten bij Paris-Charles de Gaulle.

Hotel Parking: comfort en betrouwbaarheid

Als je een vroege vlucht boekt en liever een nacht in de buurt van het vliegveld slaapt, heb je de optie om je auto bij het hotel te parkeren. Deze optie voelt extra betrouwbaar omdat je de plaats waar je auto geparkeerd staat, al kent. Veel hotels in de buurt van Paris-Charles de Gaulle Airport bieden parkeerservices aan hun gasten, waardoor je je auto veilig kunt achterlaten tijdens je reis. Ook bij deze optie wordt je met een shuttlebus vanaf je hotel naar de luchthaventerminal gebracht, zodat je snel en gemakkelijk incheckt voor je vlucht.

De tarieven voor hotel parking variëren afhankelijk van het hotel en de duur van je verblijf, maar bieden een voordelige optie voor langere reizen. Alle parkeermogelijkheden kennen bovendien verschillende tarieven en diensten. Bij elke mogelijkheid geldt dat hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper het is. Boek je reis en controleer direct de website van Parkos om de meest voordelige parkeerplek te vinden.

Met onze vergelijkingstool zie je ook de voorwaarden verbonden aan het parkeren bij de aanbieders. Laat niet na om deze voorwaarden te lezen voordat je boekt. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld wordt verwacht dat je de sleutels van je auto moet inleveren, of het kan zijn dat de service niet 24/7 wordt verleend. Dat kan natuurlijk handig zijn als je vroeg of laat op het vliegveld aankomt.

Betaalbaar en gemakkelijk parkeren in de buurt van Paris-Charles de Gaulle Airport

Zoals je hierboven al hebt gelezen, zijn er genoeg mogelijkheden om te parkeren bij het vliegveld. Onze belangrijkste tip: boek je parkeerplek op tijd, dan ben je het goedkoopste uit. Vergelijk ook de prijzen bij Parkos en kies de parkeerservice die het beste bij je past. Zien we je binnenkort in de shuttle of kies je voor het comfort van valet parkeren? Wacht niet te lang en boek vandaag nog je parkeerplaats. Zo ben je verzekerd dat je zonder stress het vliegveld instapt.