Parkos
user
Toggle Navigation
Tips voor de beste parkeerplek in Parijs – Charles de Gaulle

Inhoudsopgave

7 minuten leestijd

Tips voor de beste parkeerplek in Parijs – Charles de Gaulle

Je hebt je vliegticket geboekt en je bent er klaar voor om op reis te gaan. Het enige wat je nog moet regelen, is de parkeerplaats bij het vliegveld. Er zijn zoveel opties, maar welke is de beste? Waar laat je de auto met een gerust hart achter zodat je zonder zorgen het vliegtuig in kunt stappen?

Bij Parkos begrijpen we dat die keuze niet eenvoudig is en daarom hebben we een platform opgezet waarbij we verschillende aanbieders vergelijken. Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van de parkeeroptie die het beste bij jou en je budget past. Lees snel verder om te ontdekken wat de verschillende opties je te bieden hebben.

Shuttle parking: gemak voor een betaalbare prijs

Wil je gemak voor een betaalbare prijs dan kies je voor shuttle parking. Je rijdt zelf je auto naar de parkeerplaats. Daarna stap je in een gratis shuttlebus die je naar de terminal brengt. De rit naar de terminal duurt over het algemeen maar enkele minuten. Bij terugkomst van je reis hoef je alleen de parkeerbeheerder te bellen. Een medewerker haalt je dan op en brengt je naar je auto. Dit is de goedkoopste optie die we je voor je in ons pakket hebben.

Waar vind je de voordeligste shuttle parking op de luchthaven Parijs – Charles de Gaulle?

Op onze website kun je je reisvoorkeuren doorgeven. De prijs is uiteraard afhankelijk van het aantal dagen dat je de auto wilt parkeren. Voor een shuttle parking van 7 dagen komen we uit op de lage prijs van 54 euro*.

Let op: op onze vergelijkingssite zie je opties van verschillende aanbieders. Bekijk de voorwaarden van de diverse aanbieders voordat je een keuze maakt. Bij sommige dienstverleners mag je de sleutels meenemen op vakantie, bij andere aanbieders wordt verwacht dat je de sleutels inlevert voor je vertrekt. Lees dus goed de voorwaarden door voordat je een keuze maakt. Zo kom je niet voor onnodige verrassingen te staan.

*prijzen zijn afhankelijk van de data, het seizoen en de aankomsttijden die je selecteert. Hoe vroeger je boekt, hoe lager de prijzen zijn.

Valet Parking: een combinatie van luxe en gemak

Het valet parkeren is een ultieme combinatie van luxe en gemak. Bij aankomst op de luchthaven parkeer je de auto rechtstreeks bij de terminal. Hier lever je de sleutels in bij een van onze medewerkers. De medewerker neemt de auto van je over en parkeert hem op de beveiligde parkeerplaats van je keuze. Bij terugkomst na je reis zorgen medewerkers van het perkeerterrein er ook weer voor dat je auto op het vliegveld beschikbaar is. Dit is de snelste optie. Na het inleveren van je auto heb je direct de mogelijkheid om in te checken.

Waar vind je voordelige valet parking op de luchthaven Parijs – Charles de Gaulle?

Ook voor valet parking hebben we bij Parkos voordelige opties beschikbaar. Met tarieven die beginnen bij [insert lowest price], kun je genieten van het gemak van valet parking zonder dat je bankrekening leegraakt.

Hotel Parking: gemak en comfort voor je vertrekt

Als je op zoek bent naar gemak en comfort, dan is hotel parking een geweldige oplossing. Je parkeert de auto bij een partnerhotel in de buurt van de luchthaven. Dit kun je eventueel combineren met een hotelovernachting als je vroeg op de luchthaven moet zijn. Parkeer je bij het hotel, dan brengt een gratis pendelbus je naar de terminal.

Waar vind je voordelige hotel parking op de luchthaven Parijs – Charles de Gaulle?

Bij Parkos hebben we op de luchthaven Parijs – Charles de Gaulle verschillende voordelige mogelijkheden voor hotel parking beschikbaar. Met tarieven die beginnen bij [insert lowest price], laat je met een gerust hart je auto achter.

AanbiederParkeertypePrijs 8 dagen
EXCELLENCE PARKShuttle parkeren | Buitenvanaf €41.00
So’Parking RoissyShuttle parkeren | Buitenvanaf €43.00
Airport Park CDGShuttle parkeren | Buitenvanaf €44.00
Class’park RoissyShuttle parkeren | Buitenvanaf €49.00
Parking Roissy TarifShuttle parkeren | Buitenvanaf €50.00
*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van do. 23-5-2024 tot vr. 31-5-2024.

Reserveer je parkeerplek op tijd, zodat je zeker bent van een reservering. Neem contact met ons op als je toch nog twijfels of vragen hebt. Besluit je last minute de trein naar het vliegveld te nemen? Ook dat is geen probleem want je kunt tot 24 uur voor vertrek gratis annuleren.

Met Parkos vind je altijd de voordeligste parkeeropties op de luchthaven Parijs – Charles de Gaulle. Reserveer vandaag nog de parkeeroptie die het beste bij je past en geniet van een zorgeloze reis!