Hoe werkt shuttle-parkeren bij Düsseldorf Airport?

U reserveert een shuttle-parkeerplaats bij Düsseldorf Airport en vraagt zich af hoe dit precies in zijn werk gaat?

Shuttle-parkeren bij Düsseldorf Airport is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is uw auto naar de parking te rijden. Eenmaal daar aangekomen parkeert u uw auto zelf. Zo weet u zeker dat uw auto goed en veilig geparkeerd staat. Nadat u uw auto geparkeerd hebt, brengt de gratis shuttle-bus u naar de luchthaven. U wordt afgezet aan de vertrekhal, dichtbij de incheckbalie. Zo bespaart u tijd en verloopt het eerste deel van de reis in alle comfort. Zowel het adres als het telefoonnummer van de parking staan in de bevestigingsmail die u van ons ontvangt. Indien u verhinderd bent of vroeger of later aankomt dan initieel opgegeven, kan u ons altijd verwittigen.

U wil natuurlijk op tijd inchecken. Daarom rijdt de shuttle-bus over het algemeen elke 10 minuten naar de luchthaven. Mocht dit niet het geval zijn, dan staat dit duidelijk aangegeven op de website.

Wanneer u terugkomt van uw reis staat een shuttle-bus dichtbij de vertrekhal om u terug naar de parking te brengen. Het enige wat u hoeft te doen is uw bagage pakken en instappen. De shuttle-bus rijdt dag en nacht. Als de shuttle-bus er nog niet staat als u buiten komt, dan bedraagt de wachttijd maximaal 20 minuten.

Voordelen

 

  • prijs: shuttle-parkeren is vaak de goedkopere optie
  • vertrouwen: omdat u uw auto zelf parkeert weet u zeker dat uw auto goed geparkeerd staat. Zo kunt u met een gerust hart op reis vertrekken.

 

Nadelen

 

  • tijd: als u kiest voor shuttle-parkeren bent u iets langer onderweg. U reist namelijk eerst nog per shuttle-bus van de parking naar de luchthaven.
  • gemak: bij terugkomst stapt u niet onmiddellijk in uw eigen auto. U neemt eerst de shuttle-bus van de aankomsthal naar de parking.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.