Hoe werkt valet-parkeren bij Düsseldorf Airport?

Valet-parkeren is de meest luxe vorm van parkeren bij Düsseldorf Airport. U rijdt in uw eigen auto naar de vertrekhal van de luchthaven. Wanneer u op de luchthaven aankomt, staat een chauffeur u op te wachten. Samen met deze chauffeur controleert u uw auto op eventuele schade. Daarna brengt de chauffeur uw auto naar de parking. Het enige wat u hoeft te doen, is uw bagage pakken en naar de incheckbalie lopen. Zo eenvoudig is het. De bij ons aangesloten parkings werken uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs; u kunt er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat!

Bij terugkomst staat uw auto op de luchthaven voor u klaar op de afgesproken plaats. De exacte locatie staat aangegeven op de website. In vele gevallen is dat de aankomsthal.

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Valet-parkeren mag dan wel heel handig zijn, u moet nog wel zelf naar de vertrekhal rijden. Hoe komt u op de gemakkelijkste manier bij bij de aankomsthal van Düsseldorf Airport?

Wanneer u kiest voor valet-parkeren bij Düsseldorf Airport volgt u de borden “Ankunft/Arrivals’’. U rijdt tot aan de terminal waar een chauffeur u staat op te wachten. Het adres van de luchthaventerminal staat tevens in de bevestigingsmail.

Bij terugkomst

Het enige wat u bij terugkomst moet doen, is contact opnemen met uw parking wanneer u uw bagage in bezit hebt. U loopt vervolgens naar vertrekhal B of C. Hier wacht een chauffeur u op u met uw auto.

Waar staat de medewerker van de parking

Uw chauffeur wacht u op op de afgesproken plaats. De precieze locatie staat altijd duidelijk aangegeven in uw bevestigingsmail. De chauffeur is meestal te herkennen aan zijn bedrijfskleding. Kunt u de medewerker toch niet vinden? Neem dan contact op met de parking. Het telefoonnummer vindt u in de bevestigingsmail.

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Mail of bel ons