Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 4 minuten naar de luchthaven. Reserveer nu uw parkeerplaats.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Autoschoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,9
Op basis van 36 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Het werkt perfect. online booken. even telefoneren voor je ter plekke arriveert en het busje staat klaar. Het brengt je in geen tijd naar Schiphol en als je terug bent loopt het even vlot ! Echt schitterende service aan betaalbare prijs.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Alles werd perfect geregeld, bij aankomst werden we direct geholpen en weg gebracht naar de luchthaven, en bij terugkomst hebben we na ons telefoontje maximum 10 min gewacht op de komst van het busje, onze bagage werd zelfs voor ons in onze wagen geplaatst.
Prima service

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 29 mei 2019.


Hele goede service, mensen waren vriendelijk en behulpzaam. Hebben ook niet lang moeten wachten op de bus die ons naar de luchthaven heeft gebracht.
Ik heb één puntje waar ik het moeilijk mee heb. Ik heb foto's genomen van de kilometerstand op het moment dat ik de auto heb afgegeven en heb vastgesteld dat er 9km is mee gereden op het moment dat ik hem terug heb opgehaald, dit terwijl auto daar ter plaatse staat geparkeerd. Ik het vraagtekens wat er met mijn auto die 9km is gebeurt?

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 29 mei 2019.


Alles perfect geregekd, dicht bij de luchthaven

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 24 mei 2019.


Goede organisatie , alles volgens afspraak verlopen

2

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 25 april 2019.


IK heb heel slechte ervaring met dit bedrijf: na afkomst van mijn vakantie kreeg ik mijn wagen beschadigen zij willen niet reageren om de reparatie kosten te betalen. Zij reageren volledig niet. De manier hoe zij werken brengt in schok: zij verplaatsen wagens altijd zoals in schaakspel. Wanneer ik kwam zochten zij mijn sleutels rond 20 minuten. Wanneer zij die gevonden hadden ' brachten zij mijn wagen van een andere plaats en niet van die dat ik afgegeven had. Ik wil alle mensen verwittiging om nooit een wallet parking en parkingen , waar je de sleutels moet afgeven. Die bedrijven kunnen uw wagen misbruiken en met uw auto criminele daden maken.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Igor, zoals op onze website staat dient schade altijd rechtstreeks met de parking afgehandeld te worden. Dit hebben wij ook per e-mail aan u doorgegeven. Wij als Parkos zijn namelijk een vergelijkingswebsite en beheren zelf de parkeerterreinen niet. Daarom verzoeken wij u nogmaals uw klacht bij de parking voor te leggen. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 14 april 2019.


Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Goede service kleine 10 minuten rijden van luchthaven.

4

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 20 februari 2019.


Onduidelijke communicatie
Lang moeten wachten op shuttlebus wanneer we geland waren

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Ilse Vanden Eede, bedankt voor het achterlaten van uw review. We vinden dit heel erg belangrijk. Het spijt ons te horen dat u langer op de shuttlebus heeft moeten wachten. We snappen dat dit erg vervelend is geweest. We gaan dit met de parking bespreken zodat er voorkomen kan worden dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 17 februari 2019.


Geweldig

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 12 februari 2019.


Vriendelijke mensen en snelle service. Alles liep volgens afspraak

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 11 februari 2019.


Prima service, de parking ligt op inderdaad nauwelijks 5 minuten rijden van de luchthaven, de shuttle vertrekt dadelijk wacht bvb niet tot het busje vol is !, bij terugkomst staat je auto keurig voor je klaar, kortom prima service en zeker aan te bevelen !

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Very friendly and helpful. Car was without damage which is more than you can say of some of the other offers.
I’ll use again.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Correcte en zeer stipte service vanop een parkeerterrein op “wandelafstand” van de luchthaven van Schiphol.Binnen het half uur na het in ontvangst nemen van onze bagage zaten wij in de wagen op weg naar huis.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Prima service

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Bij Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 4 minuten naar de luchthaven. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden.

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met uw bagage.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat bij de Drive Up Service Garage aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het telefoonnummer 020 7371484.

Aankomst
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken en de afhaallocatie te bespreken.

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg

Help