Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 4 minuten naar de luchthaven. Reserveer nu uw parkeerplaats.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Autoschoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

7,8
Op basis van 30 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 14 april 2019.


Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Goede service kleine 10 minuten rijden van luchthaven.

4

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 20 februari 2019.


Onduidelijke communicatie
Lang moeten wachten op shuttlebus wanneer we geland waren

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Ilse Vanden Eede, bedankt voor het achterlaten van uw review. We vinden dit heel erg belangrijk. Het spijt ons te horen dat u langer op de shuttlebus heeft moeten wachten. We snappen dat dit erg vervelend is geweest. We gaan dit met de parking bespreken zodat er voorkomen kan worden dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 17 februari 2019.


Geweldig

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 12 februari 2019.


Vriendelijke mensen en snelle service. Alles liep volgens afspraak

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 11 februari 2019.


Prima service, de parking ligt op inderdaad nauwelijks 5 minuten rijden van de luchthaven, de shuttle vertrekt dadelijk wacht bvb niet tot het busje vol is !, bij terugkomst staat je auto keurig voor je klaar, kortom prima service en zeker aan te bevelen !

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Very friendly and helpful. Car was without damage which is more than you can say of some of the other offers.
I’ll use again.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Correcte en zeer stipte service vanop een parkeerterrein op “wandelafstand” van de luchthaven van Schiphol.Binnen het half uur na het in ontvangst nemen van onze bagage zaten wij in de wagen op weg naar huis.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Heel goede ervaring mee. Mijn Tom Tom vond het adres niet en heer van Drive Up is me komen ophalen om naar de Drive Up te brengen dus prima. Zowel in heengaan als in het terugkomen een echt leuke ervaring en vriendelijke mensen.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 16 december 2018.


Perfecte afhandeling alles zoals gemeld op internet de volgende keer zeker terug boeken.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Lijkt een 'one man business' te zijn. De man die de receptie van de auto deed was ook degene die ons naar Schiphol bracht. Snelle administratieve regeling, vlot naar Schiphol gereden. Bij terugkomst was dezelfde man zeer duidelijk waar hij ons zou ophalen. Wel wat gebroken Nederlands maar goed verstaanbaar
Goede service voor ons

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Vriendelijk personeel !

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Wagen is verplaatst met vuile schoenen en handen op het dashboard.
Voor de rest is het een prima service

6

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Geen probleem met de heenreis.
Bij terugkeer gebeld en 40 min wachttijd, daarna nog 5 min moeten wachten in auto omdat er andere mensen moesten opgepikt worden. Bij aankomst op de parkeerplaats stonden 2 rijen auto's geparkeerd vóór onze auto zodat de sleutels van de andere auto's moesten gehaald worden, auto's verplaatsen enz. Zowel voor de ritten naar Schiphol, als voor de teruggave van de sleutels, het verplaatsen van de auto's enz was er maar 1 personeelslid beschikbaar.
Dit was hopelijk te wijten aan ziekte van andere personeelsleden. De medewerker heeft zijn best gedaan maar was duidelijk gestresseerd.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, bedankt voor het achterlaten van een review. We stellen uw mening erg op prijs. Het kan voorkomen dat er vanwege omstandigheden weinig medewerkers beschikbaar zijn op een drukke dag, in dit geval dus ook bij Drive Up Services. Uiteraard horen klanten hier geen last van te hebben en moet de planning in orde zijn. We zullen uw ervaring delen met Drive Up Services, zodat zij het personeel efficiënter kunnen inplannen. Met vriendelijke groet, Team Parkos.

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Bij Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 4 minuten naar de luchthaven. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden.

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met uw bagage.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat bij de Drive Up Service Garage aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het telefoonnummer 020 7371484.

Aankomst
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken en de afhaallocatie te bespreken.

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg

Help