Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 4 minuten naar de luchthaven. Reserveer nu uw parkeerplaats.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Autoschoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,2
Op basis van 56 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 20 november 2019.


Super service

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2019.


Alles was tip top

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Uitstekend

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 19 september 2019.


Heel goede service, slechts 5 à 10 min wachten.
Auto helemaal in orde terug gekregen.
Wat vooral heel leuk is, is dat de chauffeur super vriendelijk is.
Een aangename welkom als je terug in het land bent.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 17 september 2019.


Zeer goede ervaring. De vriendelijke chauffeur was telkens snel ter plaatse om ons op te pikken.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 06 september 2019.


Perfecte service!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 03 september 2019.


Vriendelijk personeel. Bij aankomst werden er foto's van de auto genomen, daarna sleutel afgeven en dadelijk naar de luchthaven gebracht.
Bij aankomst 20 minuten moeten wachten en met 10 personen in het busje.
Maar voor ons geen probleem voor de korte afstand. Auto stond netjes terug klaar. Er was 9 km mee gereden, zoals vermeld op de papieren voor vertrek.
Voor ons een aanrader!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2019.


Zeer goeie service. Alles was klaar en duidelijk. Bij terugkomst stond de auto al klaar.
Als ik 1 enkel puntje van kritiek mag geven is de staat van het voertuig die ons van en naar Schiphol bracht. Anders was alles OK.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2019.


Contact met medewerkers was heel goed.
Wat minder leuk was: We hebben onze auto achteraan de parking moeten rijden en erna met onze koffers sleuren over die blauwe gravé want rollen lukte niet. Misschien ofwel koffers al uithalen aan de oprit, ofwel asfalt gieten.
Voor de rest prima service.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 24 juli 2019.


Alles tip top in orde.
Zeer vriendelijke mensen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 22 juli 2019.


Heel tevreden prima service en vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Eerste keer dat ik van deze dienst gebruik maak maar zeker de laatste keer niet. Top service. Een medewerker stond ons al op te wachten bij het brengen snelle vriendelijke service. Bij terugkomst stond de wagen klaar. Geen zorgen op vakantie zo hoort het. Bedankt.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Prima service, niets op aan te merken.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 juli 2019.


Ok

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juli 2019.


Vlakbij de luchthaven.
Goede prijs.
vriendelijk en behulpzaam personeel
Stipt!

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Bij Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te parkeren.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van Drive-up. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van Drive-up rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met Drive-up zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van Drive-up spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te laten parkeren

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Elektrisch laden

Deze aanbieder beschikt over diverse laadpalen voor het opladen van uw elektrische auto. Zo kunt u na uw reis zonder zorgen en met een volle accu uw reis vervolgen. Het laden met eigen laadpas kost 10 euro. Indien u geen gebruik wilt maken van uw eigen laadpas kunt u ook uw auto laden. Voor een Tesla wordt dan 40 euro gerekend en voor een andere elektrische auto wordt 30 euro in rekening gebracht. U kunt het elektrisch laden van uw auto bij boeken bij het afronden van uw reservering.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat bij de Drive Up Service Garage aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het bovenstaande telefoonnummer.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met Drive-up. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met Drive-up. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg

Help