Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt naar de luchthaven. Reserveer nu uw parkeerplaats.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 83A, 1432 CH, Aalsmeer
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,2
Op basis van 284 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 14 november 2022.


Top ervaring! Netjes geboekt, goed te vinden, goede uitleg gekregen over hoe de parking te bereiken na het landen etc, netjes op tijd volgens de afspraken. Wij gaan volgende keer opnieuw daar parkeren :

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 13 november 2022.


Correcte snelle ervaring. Chauffeur heel vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 11 november 2022.


Zeer uitmuntende service, zeer democratische prijs en erg vriendelijke ontvangst. De beste ervaring ooit die ik had met parkeren om en bij de luchthavens.
Als er meerdere sterren waren, had ik ze gegeven.
Doe zo voort!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 10 november 2022.


Vlotte service
Vriendelijk personeel
Zeker een aanrader als u reist vanuit Schiphol

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 09 november 2022.


Top, alleen bij aankomst op de luchthaven moest ik bijna 30 min wachten in de regen .

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


Er was chaos bij vertrek er was teveel volk met te weinig chauffeurs
Maar na een tijdje geduld is het ok gekomen , en de medewerkers zijn wel vriendelijk gebleven en geven duidelijk aan waar je moet zijn als je aankomt.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Alles liep zoals afgesproken. Zeer correcte ervaring.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Bij het vertrek werden de formaliteiten snel en correct afgehandeld. Het vervoer van de parking naar de luchthaven verliep vlot. Bij de aankomst een telefoontje naar de firma, waarbij de juiste uitgang werd doorgegeven. Het vervoer van de luchthaven naar de parking verliep hier ook vlot. Vriendelijke en hulpvaardige chauffeur.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Snelle en correcte afhandeling.
Rijden wel wat snel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 06 november 2022.


Prachtig

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 06 november 2022.


Zeer goed

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 05 november 2022.


Iets te lang wachten op de luchthaven alvorens de shuttlebus ons Iwan oppikken

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 04 november 2022.


Alles zoals verwacht, alleen een beetje verwarring qua personen bij de ophaling na de terugvlucht, maar zonder erg.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 02 november 2022.


Allemaal in orde

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2022.


Heel vriendelijk mensen heel correct van de auto wordt foto’s gemaakt bij aankomst wordt voor jou geparkeerd bij terug komst staat de auto klaar heel top

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter.

Let op: Drive Up Services maakt gebruik van een extra terrein waar uw auto geparkeerd wordt voor langer verblijf. Uw auto wordt naar dit terrein gereden. Er wordt maximaal 10 kilometer met uw auto gereden.

Shuttle parkeren
Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te parkeren.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van Drive-up. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van Drive-up rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met Drive-up zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van Drive-up spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te laten parkeren

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Let op: als u een groter voertuig wil parkeren (bijvoorbeeld busjes zoals Mercedes Vito, Citroen Spacetourer, Renault Trafic, etc.) dan rekent Drive Up Services 25 euro extra. Dit kan als extra product bij geboekt worden of op locatie betaald worden.

Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het bovenstaande telefoonnummer.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met Drive-up. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met Drive-up. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen

Adres

Aalsmeerderweg 83A, 1432 CH, Aalsmeer