GreenParking Schiphol

Met meer dan tien jaar ervaring is GreenParking Schiphol uw ideale partner voor betrouwbaar en veilig parkeren bij Schiphol. U kunt bij GreenParking Schiphol buiten parkeren op het moderne beveiligde terrein en u kunt de autosleutels gewoon meenemen op uw reis. Een grote touringcar brengt u iedere 20 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer
Parking Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid GreenParking Schiphol

GreenParking Schiphol beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen GreenParking Schiphol

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

8,1
Op basis van 31 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Super service
Ik had onbewust een dag minder betaald maar ik mocht toch zonder extra betaling de parking verlaten.
Zeker aan te raden!!!!

6

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2018.


Goed wel koud als je s nachts op de bus moet wachten. De buschalet meer afsluiten voor de koude.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Susy de Becker, bedankt voor het achterlaten van uw review en deze handige tip. Het kan inderdaad koud zijn wanneer u op de shuttlebus moet wachten. We zullen uw tip doorgeven aan GreenParking zodat zij de buschalet meer kunnen afsluiten voor de koud. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2018.


Prima parking voor een goede prijs. Vriendelijke chauffeurs die duidelijke uitleg geven. Jammer dat de voorziene lichtlantaarns 's nachts bij terugkomst niet werkten, en we dus in het pikkedonker op zoek moesten naar onze wagen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 13 juli 2018.


Alles prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 12 juli 2018.


Alles verliep vlot dankzij de nummerplaatherkenning werd ons tiegang verschaft tot de parking waarna we vervolgens voldoende plaats hadden om te parkeren. Toen dat we aankwamen vertrok er net een bus naar de luchthaven en 10 min later stond de volgende bus er al. Dus qua service uitstekend.

Over GreenParking Schiphol

Bij GreenParking Schiphol kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten kunnen niet worden toegelaten op het terrein. De parking is dag en nacht geopend.

Shuttle-parkeren
Een grote touringcar rijdt tussen de parking en Schiphol om klanten te brengen en op te halen. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten. Waar nodig helpen de chauffeurs om uw bagage in de bagage rekken te leggen.

GreenParking Schiphol heeft een uitermate veilige parking. Wanneer u uw auto bij GreenParking Schiphol parkeert, wordt deze dag én nacht voor u bewaakt door medewerkers van GreenParking Schiphol. Daarnaast is er camerabewaking en verlichting op het terrein. Het terrein is omheind en de ingang wordt afgesloten door een slagboom.

Iedere auto wordt bij GreenParking Schiphol bij aankomst geïnspecteerd op eventuele schade. Het verslag van deze controle wordt samen met de kilometerstand genoteerd. Zo weten de medewerkers precies in welke staat uw auto aangekomen is en ontstaan er na uw reis geen misverstanden. De medewerkers zijn verzekerd volgens de algemene voorwaarden van GreenParking Schiphol.

Het parkeerterrein van GreenParking Schiphol is volledig verhard. Er is ook een zitruimte waar u kan wachten mocht de shuttlebus even op zich laten wachten.

Op het parkeerterrein zijn er verder parkeerplekken voor mindervaliden. Omdat u met een 'stadsbus' naar de luchthaven wordt gebracht kunt u met een rolstoel gemakkelijk naar binnen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Om GreenParking Schiphol te vinden, kunt u het beste in uw navigatiesysteem dit adres invoeren: Middenweg 6 in Aalsmeer. Het parkeerterrein van GreenParking Schiphol ligt op 11 kilometer afstand van Schiphol. Via de Parkos routeplanner pagina kunt u uw route hiernaartoe plannen.

Wanneer u het terrein oprijdt, kunt u naar de slagbomen aan uw rechterhand rijden. De slagbomen werken op kentekenregistratie en openen automatisch voor u. U parkeert uw auto en wordt vervolgens door middel van een grote stadsbus naar het vliegveld gebracht. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten.

De bus staat links van de ingang op u te wachten. Het is een grote bus welke u in ongeveer 10 minuten naar Schiphol brengt.

Vertrek
Bij terugkomst loopt u naar de bushalte waar de bus van GreenParking Schiphol op u staat te wachten. De shuttle bussen rijden continue af en aan, de bus stopt bij de aankomsthallen, bushalte C-13.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht een of meerdere dagen vroeger of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u doorgeven aan de parkeeraanbieder. Mogelijke extra kosten kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 6, 1432 DE, Aalsmeer

Help