Sky Parking Zaventem

U hoeft zich bij Sky Parking Zaventem geen zorgen te maken over uw auto. Sky Parking Zaventem ligt op slechts 10 minuten afstand van Zaventem. U kan hier uw auto 24/7 voordelig parkeren en er is altijd personeel aanwezig. Een shuttle-bus brengt u gratis naar de luchthaven.

Tijdens het hoogseizoen is de service "Keep your keys / sleutels meenemen" mogelijk niet actief. Afhankelijk van de beschikbaarheid van Sky Parking.

Meer informatie

Adres

Vilvoordelaan 120, 1830, Machelen
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sky Parking Zaventem

Sky Parking Zaventem beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Sky Parking Zaventem

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

6,3
Op basis van 374 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Snel, duidelijk en super makkelijk!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2019.


VRIENDELIJKE MENSEN
GEEN LANGE WACHTIJD
GA MIJN WAGEN DAAR ZEKER NOG ACHTERLATEN

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2019.


Super vlotte service, bij vertrek stond er direct iemand te wachten, bij aankomst even getelefoneerd en de wagen stond er al toen we aankwamen. Vriendelijke chauffeurs die mij toch wel vertrouwen gaven

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Uitstekende parking voor zijn prijs.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 23 juli 2019.


Vriendelijk en hulpvaardig.

Ze hebben weinig structuur.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 20 juli 2019.


Positief, gemakkelijk en valt erg goed mee van prijs
wij waren tevreden van deze parkeeroplossing

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Alles meer dan prima verlopen.
Vriendelijke chauffeurs.
Op tijd, goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Zeer vriendelijk onthaald
Netjes op tijd

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Parking de eerste keer in het donker moeilijk te vinden, aan de toegangsweg hangt trouwens reclame voor een andere parking er naast, dus dit maakte het extra moeilijk, "spandoek" van Sky Parking hangt ver van de straat, niet verlicht. Parking zelf is wel ok, vonden onze auto heelhuids terug na de vakantie dus ok :- Qua prijs zeker goed, gezien je ook nog eens een pendel van en naar de luchthaven krijgt aangeboden. Volgende keer maken we er wellicht zeker terug gebruik van.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 06 juli 2019.


****

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Vlotte service

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 02 juli 2019.


Het was de eerste maal dat wij gebruik hebben gemaakt van de diensten van Parkos en het zeker voor herhaling vatbaar , vlotte service en aanvaardbare prijs, en zeker gemakkelijk als er een chauffeur uw wagen komt ophalen en dan bij terugkomst u terug komt brengen , gemakkelijker kan je niet zijn je stapt uit je wagen neemt de bagage uit en je kan vertrekken , je moet niet zoekn naar een parkeerplaats alles wordt voor u geregeld

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 26 juni 2019.


Correct

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 24 juni 2019.


Prima service, snel en op tijd.
Verlichting op de parking kan beter.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 19 juni 2019.


Alles correct zijn

Over Sky Parking Zaventem

De parkeergarage van Sky Parking Zaventem biedt ruimte aan 250 auto’s. Wanneer u op tijd reserveert, bent u altijd verzekerd van een parkeerplek. Het personeel van Sky Parking Zaventem staat dag en nacht voor u paraat. De garage is geschikt voor alle types personenauto’s.

Shuttle-parkeren
Sky Parking Zaventem brengt u met hun shuttle-bus naar de luchthaven. De shuttle-bus rijdt op uw gereserveerde tijd in 10 minuten naar de vertrekhal. Het personeel helpt mee om uw bagage in de shuttle-bus te laden. Op de terugreis brengt de shuttle-bus u van de luchthaven terug naar de parkeergarage. Bij deze parking kunt u uw sleutels meenemen op reis. Echter kan het in het hoogseizoen voorkomen dat u de sleutels dient in te leveren

Om het parkeren zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken, vraagt de parkeeraanbieder u om de autosleutels af te geven tijdens de parkeerperiode.

De parkeergarage van Sky Parking Zaventem wordt bewaakt door videocamera’s en een parkeerwacht. Het terrein rondom de parkeergarage wordt afgesloten door een ijzeren hek. U kan er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat bij Sky Parking Zaventem.

Het is bij Sky Parking mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens de parkeerperiode. Zo krijgt u uw auto schoner terug dan u hem heeft afgeleverd.

Reist u met kleine kinderen? Dan kunt u gratis een kinderzitje voor in de shuttle-bus toevoegen aan uw reservering

.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Sky Parking is Vilvoordelaan 120, 1830 Machelen. Bel 30 minuten voor uw aankomst naar Sky Parking om uw aankomsttijd te bevestigen. Om het u makkelijk te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. De parking ligt op 8 kilometer van het vliegveld.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeerplaats van Sky Parking Zaventem. U kunt zich melden bij de receptie. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De witte shuttlebus herkent u aan het logo van Sky Parking dat op de voor- en zijkanten staat. De transfer naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven belt u Sky Parking Zaventem direct nadat u uw bagage heeft opgehaald. Sky Parking Zaventem haalt u op bij de aankomsthal en brengt u met de witte shuttlebus terug naar de parking.

Als u onverwacht een dag eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Sky Parking Zaventem. Eventueel ontstaan er hierdoor extra kosten die u aan het einde van de reis kunt betalen.

Valet parkeren

Aankomst

Als u voor de valet service heeft gekozen, rijdt u op de dag van vertrek naar de vertrekhal van de luchthaven toe. De luchthaven wordt goed aangegeven langs de wegen. Neem 30 minuten van tevoren telefonisch contact op met Sky Parking. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar de luchthaven te komen.

De overdracht van uw auto vindt plaats bij de 'Drop-off' op niveau 0. Een chauffeur van Sky Parking zal hier op u wachten. De chauffeur draagt kleding met het logo van Sky Parking erop. Indien gewenst, controleert de chauffeur samen met u de auto op schade. Vervolgens kunt u de luchthaven inlopen en uw reis beginnen.

Vertrek

Op de terugweg verloopt het proces in omgekeerde volgorde. U neemt nadat u bent geland weer contact op met Sky Parking. Een medewerker komt dan met uw auto naar de luchthaven. U ontmoet de chauffeur weer bij de drop-off, waar u uw auto terugkrijgt. Mocht uw vlucht vertraagd zijn, dan vragen wij u om dit telefonisch door te geven aan de parking.

Adres

Vilvoordelaan 120, 1830, Machelen

Help