Sky Parking Zaventem

U hoeft zich bij Sky Parking Zaventem geen zorgen te maken over uw auto. Sky Parking Zaventem ligt op slechts 10 minuten afstand van Zaventem. U kan hier uw auto 24/7 voordelig parkeren en er is altijd personeel aanwezig. Een shuttle-bus brengt u gratis naar de luchthaven.

Tijdens het hoogseizoen is de service "Keep your keys / sleutels meenemen" mogelijk niet actief. Afhankelijk van de beschikbaarheid van Sky Parking.

Meer informatie

Adres

Vilvoordelaan 120, 1830, Machelen
Parking Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

T/m

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sky Parking Zaventem

Sky Parking Zaventem beoordeling

We hebben alle parkings persoonlijk bezocht en beoordeeld.
De Parkos-score geeft u een goed beeld van wat u van de parking mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Sky Parking Zaventem

Alleen klanten die een reservering maakten via Parkos en daadwerkelijk bij de parking parkeerden, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten komen en dus volledig betrouwbaar zijn.

Bij parkings die meer dan 60 beoordelingen hebben, verwijderen we de beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar. Zo bent u er zeker van dat u recente en geupdate informatie krijgt over elke parking.

6,2
Op basis van 400 beoordelingen
6

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Wat verder weg van de luchthaven, maar met vlotte shuttledienst. Vriendelijke medewerker, meertalig.
Wij waren tevreden

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2019.


Handig dat ze 24/24 open zijn. Ontvangst was ok, zoals te verwachten in het Frans. Ophalen was iets minder vlot, toch even moeten wachten. Maar over het algemeen goede ervaring!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2019.


Goede dienst, onduidelijke route naar drop off zone. Chauffeurs spraken niet goed nederlands, wel engels.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 28 september 2019.


Heel vriendelijke chauffeurs van hat shutelbusje, zowel bij vertrek als aankomst hebben we niet lang moeten wachten. Ik raad iedereen de sky parking aan

6

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 23 september 2019.


De dienst was volgens mij onderbemand , maar toch deden de medewerkers hun best om iedereen op tijd op de luchthaven te brengen.
Meer verlichting op de parking zou alles toch wat vlotter laten verlopen.
Parking op relatief korte afstand van de luchthaven en deftige prijs.
Verbeteringstip : meer personeel.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 23 september 2019.


De toegang tot de parking ligt een beetje verstopt tussen de toegang van Avis en Quick parking. Een groter beter zichtbaar spandoek of naambord zou welkom zijn. Jammer van het éénzijdige franstalige.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Stipt!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 16 september 2019.


Vlotte service, geen problemen!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Zichtbaarheid van de parking is echt niet goed, nergens staat een bord met de naam erop. Service en snelheid van de shuttels is ok. Prijs-kwaliteit zeker in orde.

2

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2019.


Zeer vuile, onverlichte en onveilige parking.

2

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Chaos, te weinig plaats, niet klantvriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Snel, duidelijk en super makkelijk!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2019.


VRIENDELIJKE MENSEN
GEEN LANGE WACHTIJD
GA MIJN WAGEN DAAR ZEKER NOG ACHTERLATEN

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2019.


Super vlotte service, bij vertrek stond er direct iemand te wachten, bij aankomst even getelefoneerd en de wagen stond er al toen we aankwamen. Vriendelijke chauffeurs die mij toch wel vertrouwen gaven

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Uitstekende parking voor zijn prijs.

Over Sky Parking Zaventem

De parkeergarage van Sky Parking Zaventem biedt ruimte aan 250 auto’s. Wanneer u op tijd reserveert, bent u altijd verzekerd van een parkeerplek. Het personeel van Sky Parking Zaventem staat dag en nacht voor u paraat. De garage is geschikt voor alle types personenauto’s.

Shuttle-parkeren
Sky Parking Zaventem brengt u met hun shuttle-bus naar de luchthaven. De shuttle-bus rijdt op uw gereserveerde tijd in 10 minuten naar de vertrekhal. Het personeel helpt mee om uw bagage in de shuttle-bus te laden. Op de terugreis brengt de shuttle-bus u van de luchthaven terug naar de parkeergarage. Bij deze parking kunt u uw sleutels meenemen op reis. Echter kan het in het hoogseizoen voorkomen dat u de sleutels dient in te leveren

Om het parkeren zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken, vraagt de parkeeraanbieder u om de autosleutels af te geven tijdens de parkeerperiode.

De parkeergarage van Sky Parking Zaventem wordt bewaakt door videocamera’s en een parkeerwacht. Het terrein rondom de parkeergarage wordt afgesloten door een ijzeren hek. U kan er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat bij Sky Parking Zaventem.

Het is bij Sky Parking mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens de parkeerperiode. Zo krijgt u uw auto schoner terug dan u hem heeft afgeleverd.

Reist u met kleine kinderen? Dan kunt u gratis een kinderzitje voor in de shuttle-bus toevoegen aan uw reservering

.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Sky Parking is Vilvoordelaan 120, 1830 Machelen. Bel 30 minuten voor uw aankomst naar Sky Parking om uw aankomsttijd te bevestigen. Om het u makkelijk te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. De parking ligt op 8 kilometer van het vliegveld.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeerplaats van Sky Parking Zaventem. U kunt zich melden bij de receptie. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De witte shuttlebus herkent u aan het logo van Sky Parking dat op de voor- en zijkanten staat. De transfer naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven belt u Sky Parking Zaventem direct nadat u uw bagage heeft opgehaald. Sky Parking Zaventem haalt u op bij de aankomsthal en brengt u met de witte shuttlebus terug naar de parking.

Als u onverwacht een dag eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Sky Parking Zaventem. Eventueel ontstaan er hierdoor extra kosten die u aan het einde van de reis kunt betalen.

Valet parkeren

Aankomst

Als u voor de valet service heeft gekozen, rijdt u op de dag van vertrek naar de vertrekhal van de luchthaven toe. De luchthaven wordt goed aangegeven langs de wegen. Neem 30 minuten van tevoren telefonisch contact op met Sky Parking. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar de luchthaven te komen.

De overdracht van uw auto vindt plaats bij de 'Drop-off' op niveau 0. Een chauffeur van Sky Parking zal hier op u wachten. De chauffeur draagt kleding met het logo van Sky Parking erop. Indien gewenst, controleert de chauffeur samen met u de auto op schade. Vervolgens kunt u de luchthaven inlopen en uw reis beginnen.

Vertrek

Op de terugweg verloopt het proces in omgekeerde volgorde. U neemt nadat u bent geland weer contact op met Sky Parking. Een medewerker komt dan met uw auto naar de luchthaven. U ontmoet de chauffeur weer bij de drop-off, waar u uw auto terugkrijgt. Mocht uw vlucht vertraagd zijn, dan vragen wij u om dit telefonisch door te geven aan de parking.

Adres

Vilvoordelaan 120, 1830, Machelen

Help