Parkos
user
Toggle Navigation
Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Inhoudsopgave

8 minuten leestijd

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Heb je een vlucht geboekt en vertrek je vanuit de luchthaven van Eindhoven? Voordat je vertrekt, is het belangrijk om alles goed te plannen. Een van de dingen waar je rekening mee moet houden, is het op tijd reserveren van een geschikte parkeerplek bij de luchthaven van Eindhoven. Eindhoven Airport is een drukbezochte luchthaven, de grootste regionale luchthaven in Nederland. Je wilt natuurlijk niet op het laatste moment op zoek gaan naar een parkeerplaats voor je auto. Hoewel je kunt kiezen voor de officiële parkeerfaciliteiten van de luchthaven Eindhoven, zijn deze vaak duurder. Door de parkeertarieven van verschillende aanbieders te vergelijken, kun je een voordelige parkeeroptie vinden die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen. In deze blog ontdek je meer over reserveren tegen de meest gunstige prijzen voor het parkeren.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Wat bepaalt de prijs van een parkeerplaats bij Eindhoven Airport?

Bij veel parkeeraanbieders rondom Eindhoven Airport geldt: vroeg boeken betekent voordeliger parkeren. Niet altijd kun je ruim van tevoren je reisdatum plannen, vooral bij last-minute boekingen. Toch is het verstandig om, als je je zomervakantie aan het begin van het jaar boekt, meteen een parkeerplek bij Eindhoven Airport te reserveren. Tijdig boeken maakt aanzienlijk verschil in prijs, vooral tijdens het zomerseizoen. De keuze tussen kort parkeren en lang parkeren speelt ook een rol.

Andere factoren die de parkeertarieven beïnvloeden, zijn de extra services op het parkeerterrein. Overweeg je bijvoorbeeld je auto te laten wassen tijdens je afwezigheid of wil je de accu laten opladen voor een volle accu bij terugkomst? Deze services zijn extra kosten bovenop het standaardtarief. Soms wordt er ook een toeslag gerekend als je ‘s nachts je auto brengt of ophaalt, en dit wordt duidelijk aangegeven.

De prijs kan ook variëren tussen overdekt parkeren en parkeren op een open terrein, wat van invloed is op het tarief. Onthoud dat alle parkeerplaatsen op onze website goed beveiligd en verlicht zijn.

Parkeeropties: shuttle parkeren en valet parking

Bij het overwegen van parkeeropties voor Eindhoven Airport heb je de keuze tussen shuttle parkeren en valet parkeren.

Bij shuttle parkeren rijd je zelf naar de gereserveerde parkeerplaats op het terrein van Eindhoven Airport. Je parkeert op de aangewezen plek en kunt, indien personeel aanwezig is, hulp vragen bij het tillen van je bagage. Vervolgens begeef je je naar het verzamelpunt van de parkeervoorziening, waar je met de gratis shuttlebus naar de luchthaven wordt vervoerd. De bus brengt je naar de vertrekhal, waar je desgewenst assistentie kunt krijgen bij het plaatsen van je bagage op een bagagekar. Op de terugweg geef je het aankomsttijdstip door, waarna de shuttlebus op een afgesproken plek klaarstaat om je terug te brengen naar het parkeerterrein. Daar stap je in je eigen auto en rijd je naar huis. Deze optie is niet alleen eenvoudig maar ook kosteneffectief, en je auto staat veilig geparkeerd op het terrein van Eindhoven Airport.

Als je het nog eenvoudiger wilt maken en niet zelf naar de parkeerplaats bij Eindhoven Airport wilt rijden, kun je kiezen voor valet parkeren. Bij valet parkeren rijd je rechtstreeks naar de terminal van de luchthaven met je eigen auto. Een medewerker van de parkeeraanbieder neemt je sleutels over, en je auto wordt naar het door jou gereserveerde parkeerterrein gebracht. Bij terugkomst wordt je auto op tijd bij de terminal afgeleverd, zodat je direct kunt wegrijden naar huis. Valet parkeren biedt ultiem gemak en een zorgeloze reiservaring.

Ontdek de voordelige opties voor Parkeren bij Eindhoven Airport

Benieuwd naar de kosteneffectiviteit van parkeren bij Eindhoven Airport? Bij gebruik van de shuttledienst kun je erop rekenen dat deze service doorgaans gratis is, waarbij je comfortabel naar de luchthaven wordt vervoerd. Veel parkeeraanbieders bieden zowel shuttle- als valet parkeeropties aan.

Voor een parkeertarief vanaf € 56,50 voor acht dagen bij SchippersStop Park-Fly-Wash, ben je binnen 10 minuten met de shuttledienst op de luchthaven. Je auto staat veilig geparkeerd op een beveiligd terrein in de buitenlucht. Liever overdekt parkeren? Bij 1 Stop Parking betaal je € 58,- voor acht dagen.

Voor het gemak van valet parkeren, waarbij je zelf niet naar de parkeerplaats hoeft te rijden, kun je je auto voor € 105,- per acht dagen bij Eazzypark Valet laten ophalen en weer laten bezorgen bij je aankomst op de luchthaven.

Wil je de reis ontspannen beginnen? Kies dan voor een acht dagen durende parkeerplaats inclusief overnachting bij Park Sleep and Fly Hotel 46 voor € 205,-. Na een overnachting in het hotel, reis je de volgende dag met de shuttlebus naar de luchthaven, wat zorgt voor een rustige start van je reis. Ontdek de verschillende en voordelige parkeeropties en vind degene die het beste bij je behoeften past.

Extra service bij het reserveren van je parkeerplaats bij luchthaven Eindhoven

Het vooraf reserveren van je parkeerplek bij Eindhoven Airport biedt zeker voordelen, vooral als je op zoek bent naar betaalbare parkeermogelijkheden. Mocht er zich onverhoopt een wijziging voordoen en je wilt je boeking aanpassen of annuleren, dan is dat geen enkel probleem als je via Parkos hebt geboekt. Tot 24 uur voor vertrek kun je kosteloos annuleren. Het maken van een online reservering voor het parkeren op Eindhoven Airport is eenvoudig en voordelig via Parkos.