Hoe lang op voorhand moet ik op de parking bij Eindhoven Airport aanwezig zijn?

Let op:

Het is druk op Eindhoven Airport en daarom adviseert de luchthaven om 2,5 tot 3 uur voor vertrek naar de luchthaven te komen. Het is niet nodig om eerder dan 3 uur voor vertrek naar de luchthaven te komen, omdat het dan nog niet mogelijk is om door de security check te gaan of om uw bagage in te checken. De luchthaven is vanaf 4:30 geopend. Bekijk de website van Eindhoven Airport voor actuele tips voor vertrek.

 

Gezien de genomen maatregelen van Eindhoven Airport adviseren wij u om minimaal 3 tot 3,5 uur van te voren aanwezig te zijn bij uw geboekte parkeerplaats. Zo heeft u genoeg tijd om de gratis shuttle dienst naar Eindhoven Airport te nemen. Kiest u voor valet parkeren? Dan is het voldoende om 2,5 tot 3 uur van te voren aanwezig te zijn bij de parkeerplaats.

update: 10 augustus 2022


U boekte een continentale vlucht bij Eindhoven Airport? Wij vertellen u hoe lang op voorhand u op de parking Eindhoven Airport aanwezig moet zijn. Op de website van Eindhoven Airport wordt reizigers die continentaal vliegen (reizen binnen Europa) aangeraden om minimaal 2 uur op voorhand aanwezig te zijn op de luchthaven. Wij raden echter aan om iets vroeger te komen: idealiter bent u minimaal 2.5 uur van te voren aanwezig op het parkeerterrein. Dit geldt zowel voor shuttle- als valet- parkeren. Bij shuttle-parkeren brengt de shuttle-bus u vrijwel onmiddellijk van het parkeerterrein naar de vertrekhal. Met het half uurtje extra hebt u ruim voldoende tijd om de auto te parkeren en de shuttle-bus te nemen. Bij valet-parkeren gebruiken we dat extra half uurtje voor een goede controle van de staat van de auto.

Wanneer u een intercontinentale vlucht heeft geboekt raden wij u aan om 3.5 uur op voorhand aanwezig te zijn. Voor deze vraagt Eindhoven Airport reizigers 3 uur voor het vertrek van hun vlucht aanwezig te zijn. Parkos raadt u echter aan om ook hier wat meer tijd te voorzien. Zo calculeert u de reistijd met de shuttle-bus en de controle van de staat van uw auto in.

 

Reserveer nu je parking

 

 

Verkeersinformatie

 

Wij willen u er graag op wijzen dat Eindhoven vlak aan een aantal verkeersknooppunten ligt. Dit kan ervoor zorgen dat u te maken krijgt met files of vertragingen. Controleer daarom een dag op voorhand de verwachte drukte op uw traject. Op basis van die informatie kan u uw vertrektijd bepalen en er zo voor zorgen dat u in alle rust op tijd op de luchthaven geraakt.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.