Hoe lang op voorhand moet ik op de parking bij Eindhoven Airport aanwezig zijn?

U boekte een continentale vlucht bij Eindhoven Airport? Wij vertellen u hoe lang op voorhand u op de parking Eindhoven Airport aanwezig moet zijn. Op de website van Eindhoven Airport wordt reizigers die continentaal vliegen (reizen binnen Europa) aangeraden om minimaal 2 uur op voorhand aanwezig te zijn op de luchthaven. Wij raden echter aan om iets vroeger te komen: idealiter bent u minimaal 2.5 uur van te voren aanwezig op het parkeerterrein. Dit geldt zowel voor shuttle- als valet- parkeren. Bij shuttle-parkeren brengt de shuttle-bus u vrijwel onmiddellijk van het parkeerterrein naar de vertrekhal. Met het half uurtje extra hebt u ruim voldoende tijd om de auto te parkeren en de shuttle-bus te nemen. Bij valet-parkeren gebruiken we dat extra half uurtje voor een goede controle van de staat van de auto.

 

Wanneer u een intercontinentale vlucht heeft geboekt raden wij u aan om 3.5 uur op voorhand aanwezig te zijn. Voor deze vraagt Eindhoven Airport reizigers 3 uur voor het vertrek van hun vlucht aanwezig te zijn. Parkos raadt u echter aan om ook hier wat meer tijd te voorzien. Zo calculeert u de reistijd met de shuttle-bus en de controle van de staat van uw auto in.

 

Reserveer nu je parking

 

Verkeersinformatie

Wij willen u er graag op wijzen dat Eindhoven vlak aan een aantal verkeersknooppunten ligt. Dit kan ervoor zorgen dat u te maken krijgt met files of vertragingen. Controleer daarom een dag op voorhand de verwachte drukte op uw traject. Op basis van die informatie kan u uw vertrektijd bepalen en er zo voor zorgen dat u in alle rust op tijd op de luchthaven geraakt.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.