Hoe werkt valet-parkeren op Eindhoven Airport?

Valet-parkeren is de meest gemakkelijke en comfortabele keuze als u uw auto wil parkeren in de buurt van Eindhoven Airport. U rijdt rechtstreeks naar de vertrekhal waar een parkingmedewerker van de door u geselecteerde parking u opwacht. Samen met de parkingmedewerker controleert u de auto eerst op eventuele schade. Zo vermijdt u bij terugkomst eventuele discussie over de staat van uw auto en komt u zeker niet voor verrassingen te staan. Vervolgens brengt de chauffeur uw auto naar de parking

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Als u kiest voor valet-parkeren bij Eindhoven Airport rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal. Het adres en de routebeschrijving zitten ingesloten in de bevestigingsmail. De vertrekhal is ook gemakkelijk te vinden wanneer u de borden ‘Kort parkeren’ volgt. Voor het bereiken van de afspraaklocatie is er 1 belangrijk aandachtspunt. Let erop dat u niet onder de slagboom van de luchthaven zelf door rijdt maar zeer goed de instructies van de routebeschrijving volgt.

Hoe werkt valet parking bij Eindhoven Airport

 

Vervolg uw reis

Nadat u uw auto overgedragen hebt aan de chauffeur van de door u geselecteerde parking, kan u onmiddellijk doorlopen naar de incheckbalie. De medewerker van de parking brengt uw auto ondertussen naar het bewaakte parkeerterrein en zorgt ervoor dat die daar veilig geparkeerd wordt. U geeft in uw reservatie aan of de auto in openlucht of overdekt geparkeerd dient te worden.

Bij terugkomst

Bij terugkomst neemt u contact op met de parking. Daarvoor gebruikt u het nummer dat in uw bevestigingsmail staat. Tijdens dit gesprek spreekt u af waar u de parkeermedewerker ontmoet. Meestal is dit net voor de aankomsthal. Hier wacht de parkeermedewerker u met uw auto op.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf

Wanneer u kiest voor valet-parkeren bij Eindhoven Airport dan staat er vlakbij de aankomsthal een medewerker op u te wachten. Hij brengt uw auto voor u naar de parking. In uw bevestigingsmail staan onder meer het adres van de parkeeraanbieder, het telefoonnummer en de tijd waarop u aanwezig moet zijn op de afspraaklocatie.

Voor- en nadelen van valet-parkeren

Wanneer u een parkeerplaats reserveert wil u natuurlijk een afgewogen keuze maken. Wij zetten hier de voor en nadelen van valet-parkeren op een rijtje:

Voordelen

  • tijdwinst: u rijdt zelf naar de vertrekhal en hoeft dus niet naar een parkeerterrein te rijden. Hiermee bespaart u tijd.
  • gemak: u hoeft niet met de shuttle-bus naar het vliegveld gebracht te worden. U bespaart tijd en geniet van het comfort van het rijden in uw eigen auto

Nadelen

  • vertrouwen: u moet vertrouwen op de parkeeraanbieder. U parkeert uw auto immers niet zelf op het parkeerterrein. Wij kunnen u wel verzekeren dat alle aanbieders op Parkos door ons geïnspecteerd werden en te vertrouwen zijn.
  • kosten: de valet-dienst kost over het algemeen iets meer dan shuttle-parkeren

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.