Hoe werkt valet-parkeren bij Rotterdam Airport?

U heeft een parkeerplaats gereserveerd bij Rotterdam Airport en vraagt zich af hoe het valet-parkeren werkt?

Wanneer u kiest voor een valet-parking in de buurt van Rotterdam Airport wordt uw auto opgehaald bij de vertrekhal. Een parkingmedewerker wacht u daar op en controleert uw auto samen met u op eventuele schade. Zo vermijdt u bij terugkomst eventuele discussies over de staat van uw auto. Na deze controle kan u onmiddellijk doorlopen naar de incheckbalie. De parkingmedewerker brengt uw auto vervolgens naar de parking. Valet-parkeren scheelt dus tijd en is tevens de meest comfortabele manier van parkeren.

Al de bij ons aangesloten parkeeraanbieders werken uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs. U kan er dus vanuit gaan dat uw auto op een veilige manier geparkeerd wordt.

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Als u kiest voor valet parkeren bij Rotterdam Airport rijdt u zelf richting de vertrekhal naar het adres dat in de bevestigingsmail staat. U kunt de vertrekhal gemakkelijk vinden door het de borden ‘’P4 Departure’’ te volgen.

Bij terugkomst

Bij terugkomst hoeft u alleen maar uw parkeeraanbieder te bellen om te melden wanneer u u auto wil voorgereden zien. Het telefoonnummer vindt u in uw bevestigingsmail. Uw auto staat dan op tijd voor u klaar aan de aankomsthal. Er zijn geen formaliteiten meer te voldoen en u kan onmiddellijk vertrekken.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf

U vindt de medewerker op de afgesproken plaats. Deze staat duidelijk vermeld in de bevestigingsmail. Meestal is de parkingmedewerker ook te herkennen aan de bedrijfskleding. Indien niemand u opwacht op de afgesproken plaats, raden wij u aan contact op te nemen met de parkeeraanbieder.

 

Voor- en nadelen van valet-parkeren

Wanneer u een parking reserveert maakt u natuurlijk graag een afgewogen keuze maken. Wij zetten hier de voor- en nadelen van valet-parkeren op een rijtje:

Voordelen

 

  • snelheid: omdat u zelf naar de vertrekhal rijdt bespaart u tijd. U stapt immers direct bij de vertrekhal uit en hoeft geen shuttle-bus te nemen van de parking naar de luchthaven
  • gemak: u hoeft geen shuttle-bus te nemen van de parking naar de luchthaven maar rijdt rechtstreeks in uw eigen auto naar de luchthaven

Nadelen

 

  • transparantie: omdat u uw auto niet zelf parkeert, ziet u niet waar uw auto geparkeerd wordt. We kunnen u in ieder geval vertellen dat wij uw parkeeraanbieder streng geïnspecteerd hebben en u erop kan vertrouwen dat uw auto veilig en professioneel geparkeerd wordt
  • prijs:de valet-dienst is vaak iets duurder dan het shuttle-parkeren

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.