Hoe werkt shuttle-parkeren bij Zaventem?

Shuttle-parkeren in de buurt van Zaventem is heel gemakkelijk en gaat als volgt. U rijdt met uw auto naar de parking bij Zaventem. Het adres van de parking vindt u in de bevestigingsmail. Wanneer u bij de parking aankomt, wordt uw auto geparkeerd. Zo weet u dat uw auto goed en veilig geparkeerd staat. Afhankelijk van de parkeeraanbieder kunt u uw auto zelf parkeren.

Vervolgens stapt u op de gratis shuttle-bus die u naar de vertrekhal brengt. Deze shuttle-bus rijdt gemiddeld om de 10 minuten. Indien dit niet het geval zou zijn, staat dit duidelijk vermeld op de website.

Bij terugkomst staat de shuttle-bus voor u klaar en brengt u terug naar uw parking. Daar stapt u in uw auto en kunt u uw reis voortzetten.

Voor- en nadelen van shuttle-parkeren:

Wanneer u een parkeerplaats reserveert, wil u natuurlijk een afgewogen keuze maken. Wij zetten de voor- en nadelen van shuttle-parkeren daarom kort op een rij:

Voordelen

 

  • prijs: shuttle-parkeren is vaak goedkoper dan valet parkeren
  • vertrouwen: u parkeert uw auto zelf om er zeker van te zijn dat uw auto goed geparkeerd staat. Dit geeft een stukje zekerheid.

 

Nadelen

 

  • tijd: u bent iets langer onderweg. U moet namelijk nog met de shuttle van de parking naar de luchthaven rijden. Dit duurt hooguit 20 minuten.
  • gemak: wanneer u terug komt van uw reis heeft u niet de luxe dat u meteen in uw eigen auto kan stappen

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.