Hoe werkt valet parkeren bij vliegveld Keulen?

Valet parkeren is een makkelijke manier van parkeren bij het vliegveld van Keulen. U rijdt namelijk met uw eigen auto naar de vertrekhal van Keulen. Hier staat de chauffeur op u te wachten. Deze zal uw auto herkennen en naar u toe lopen. U kunt uw bagage uit de auto halen en de sleutel overhandigen aan de chauffeur. De chauffeur brengt uw auto naar parking toe terwijl u al kunt inchecken op de luchthaven.

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Voordat u aankomt op de luchthaven belt u naar de parkeeraanbieder. Deze weet daardoor hoe laat u op de luchthaven bent en zal dan voor u klaarstaan. In de bevestigingsmail staat aangegeven waar u precies met de auto heen kunt rijden. Ook de chauffeur kan dit toelichten aan de telefoon.

Waar rijd ik de auto heen?

Bij valet parkeren rijdt u met de auto naar de vertrekhal van Keulen Airport toe. Als u heeft gereserveerd, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin parkeerinstructies. In deze parkeerinstructies staat precies beschreven waar u de chauffeur treft en hoe ver van te voren u de chauffeur belt. Op het vliegveld van Keulen staat goed aangegeven waar de vertrekhal is.

Bij terugkomst

Als u bent geland, wil de parkeeraanbieder dit graag weten. U kunt ze bellen op het nummer dat op de bevestigingsbrief staat. De parkeeraanbieder zal uw auto alvast vooraan zetten, en tegen de tijd dat u het vliegveld uitloopt zal de chauffeur voor de aankomsthal staan. U ontvangt de autosleutel en u kunt gelijk naar huis rijden.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.