Hoe werkt shuttle-parkeren bij Schiphol?

Een veelgestelde vraag is hoe het shuttle-parkeren bij Schiphol precies werkt. Wij leggen het u graag uit.

Shuttle-parkeren

Wanneer u in de buurt van Schiphol kiest voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar de parking toe. Al onze parkings liggen vlakbij Schiphol, bijvoorbeeld in Aalsmeer of Hoofddorp. U vermijdt dus de drukke ring rond Schiphol en de parkeerdrukte op Schiphol zelf. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, brengt een gratis shuttle-bus u vervolgens naar de vertrekhal. Bij elke parking vermelden we hoe lang de shuttle-bus er over doet om van de parking naar de vertrekhal op Schiphol te rijden. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u opnieuw landt op Schiphol, neemt u contact op met uw parking. Een medewerker komt u dan met de shuttle-bus ophalen op een afgesproken plaats. Het telefoonnummer van de parking vindt u in uw bevestigingsmail.

Verkeersinformatie

Als u met de auto naar Schiphol rijdt, willen wij u er attent op maken dat Schiphol een druk bezochte locatie is en u rond Amsterdam rekening zal moeten houden met files en vertragingen. Daarom raden wij u aan om extra op te letten en voldoende reistijd in te plannen wanneer u in de ochtend- of avondspits rijdt.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.