Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplaats aanwezig zijn?

Als u binnen Europa vliegt zijn de incheckbalies twee uur van tevoren geopend. Wanneer u buiten Europa vliegt zijn de incheckbalies eerder geopend en raden wij aan drie uur van tevoren aanwezig te zijn.

Heeft u gekozen voor shuttle parkeren? Het moment dat u de parking oprijdt totdat u het vliegveld inloopt zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Indien u twee uur van tevoren op Keulen Airport aanwezig moet zijn, raden wij u aan om 2,5 uur van tevoren bij de parking zijn. Dan bent u op ruim tijd om inchecken.

Als u heeft gekozen voor de optie valet parkeren, raden wij u ook aan om 2,5 uur van tevoren aan te komen op de luchthaven. Voordat u uw sleutels overhandigt, controleert u samen met de medewerker van de parkeerbeheerder uw auto. Zo komt u na uw reis niet voor verrassingen te staan.


Reserveer nu je parking


Onderweg naar Keulen

De wegen rondom Keulen zijn vaak erg druk tijdens de spits in zowel België als Duitsland. Vertrek daarom altijd op tijd en check vooraf of er veel file’s of werkzaamheden op uw route zijn. De (parking van) luchthaven van Keulen is erg goed bereikbaar vanuit België en Duitsland. De afslag naar de luchthaven staat goed aangegeven onder: Flughafen.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.