U gaat op reis en vertrekt vanop de luchthaven van Zaventem? Dan wil u waarschijnlijk ook uw auto daar parkeren. In dat geval kan u terecht bij Parkos. Via de vergelijkingstool van Parkos vergelijkt en reserveert u heel gemakkelijk de beste parking bij Zaventem voor het scherpste tarief.

Wij geven u alvast graag enkele handige tips over lang-parkeren bij Zaventem.

  1. Reserveer op tijd: De luchthaven van Zaventem is een populair vliegveld. De kans bestaat dan ook dat de parkeerterreinen in de buurt van de luchthaven volzet zijn. Het is dus verstandig om uw parkeerplaats zo vroeg mogelijk te reserveren. Zo voorkomt u vakantiestress en heeft u gegarandeerd een parkeerplaats.
  2. Vergelijk de parkings met elkaar: vergelijken loont. Ook in de zoektocht naar een parkeerplaats. Bent u van plan om uw auto voor een langere tijd te parkeren aan de luchthaven? Dan raden wij u aan om de verschillende parkings goed met elkaar te vergelijken goed te vergelijken. Kosten voor lang-parkeren kunnen namelijk hoog oplopen!
  3. Kies uw manier van parkeren: bijna alle parkings bieden verschillende parkeeropties aan. De twee belangrijkste zijn shuttle-parkeren en valet-parkeren. Maar wat houden deze vormen van parkeren nu precies in?
  4. Kiest u voor shuttle-parkeren bij Zaventem, dan parkeert u uw auto op een parkeerterrein in de buurt van de luchthaven. U wordt vervolgens met de gratis shuttle-bus naar de vertrekhal van de luchthaven gebracht. U wordt vlakbij de incheck-balie afgezet zodat u snel kan inchecken. Bij terugkomst wacht de shuttle-bus u op op niveau 0. Eenmaal ingestapt brengt de shuttle-bus u naar de parking. De shuttle-service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Ook wanneer u ‘s nachts op de luchthaven aankomt staat er een shuttle-bus voor u klaar.
  5. Kiest u voor valet-parkeren, dan rijdt u met uw auto rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven. Daar staat een chauffeur u op te wachten. Samen controleert u uw auto op eventuele schade zodat er bij terugkomt geen discussies zijn over de staat van uw auto. Vervolgens brengt de chauffeur uw auto naar de parking. Bij terugkomst staat uw auto op de luchthaven voor u klaar. Na het ophalen van uw bagage kan u dus zonder verdere formaliteiten uw auto instappen en naar huis vertrekken.
  6. Plan uw reis: indien u kiest voor parkeren bij Zaventem, dan raden wij u aan om uw reis goed te plannen. Ondanks dat u de drukte naar en op de luchthaven vermijdt, houdt u het best rekening met mogelijke files of vertragingen. Vertrek daarom op tijd en luister naar de verkeersinformatie.
Brussel Charleroi

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar met advies over parkeerplaatsen vergelijken en beantwoorden graag uw vragen.

Stuur ons een mail Bel ons
Help