Parking Zaventem

Vanaf € 3,73 per dag! Wijzig vliegveld

Laagste Prijs
Meer dan 500.000 klanten
Gratis annuleren

Meer dan 500.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van de 6 aanbieders bij Zaventem

De voordelen van Parkos

Alle parkings persoonlijk geïnspecteerd

Gegarandeerd nergens goedkoper

Wijzigen en annuleren is gratis

We staan voor u klaar

Onze experts staan voor u klaar met advies over parkeerplaatsen vergelijken en beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op

Klanten geven onze parkings een score van 8,6

Klanten die via Parkos een parkeerplaats reserveerden geven die een gemiddelde score van 8,6 op 10 Deze score is gebaseerd op 1525 beoordelingen.

Devloo Ilse donderdag 26 mei 2022
10

Zeer tevreden

W. Wong woensdag 18 mei 2022
8

Vriendelijk


Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings

Parking Zaventem

Parkeren bij Zaventem Brussel Airport de grootste luchthaven van België, is makkelijker dan u denkt. Zaventem Brussel is meer dan twee keer zo groot als nummer twee Charleroi Airport. Parkeren op Brussels Airport kan wel eens een chaotische ervaring zijn. Volle parkeergarages en slechte bewegwijzering kunnen zorgen voor een stressvolle situatie. Bij Parkos kunt u verschillende parkeeraanbieders vergelijken en de voor u meest geschikte aanbieder vinden. Daarnaast bent u verzekerd van een parkeerplaats. Kies daarom voor een van de twee opties, lang parkeren/kort parkeren en boek uw parkeerplaats via Parkos. Daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen shuttle parkeren of valet parkeren. Bij ons kunt u gemakkelijk prijzen vergelijken. Voorkom onnodige kosten en moeite met het zoeken naar een parkeerplaats bij P1, P2 of P4 long term luchthaven Zaventem en wees verzekerd van uw parkeerplaats. Zorg dat u met een relaxed gevoel op vakantie gaat. Goedkoop parkeren bij Zaventem Brussel is een fluitje van een cent! En nog goedkoop ook met de beste parkeerdeals! Enkele parkeeraanbieders die wij vergelijken zijn: Blue Valet Zaventem, Aéropark 1000, Holiday Inn Brussels Airport en Parkway.


Brussel Zaventem Airport is de grootste luchthaven van België. Deze luchthaven ligt in Vlaams-Brabant in de gemeente Zaventem en wordt om deze reden ook wel luchthaven Zaventem genoemd. De hoofdstad van België, Brussel, ligt op een kleine twaalf kilometer afstand. Deze luchthaven, vervoert jaarlijks zo’n 22.000.000 (22 miljoen passagiers) en groeit elk jaar. In 2015 vlogen er 23.460.018 passagiers vanaf Brussel Airport. De luchthaven vervoert al ruim 25 jaar meer dan 10.000.000 (10 miljoen passagiers). Dergelijk grote aantallen passagiers gaan gepaard met een grote vraag naar parkeerplaatsen voor auto’s. U kunt bij luchthaven Brussel Zaventem een van de 10.000 parkeerplaatsen boeken maar u kunt er ook voor kiezen om uw parkeerplaats via Parkos te boeken. Voor een lagere prijs, terwijl u net wat meer service krijgt. Parkos vergelijkt onder andere ook parking bij: Charleroi en Eindhoven airport.


Bij Parkos kunt u voor parkeren op brussels airport kiezen tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Dit zorgt ervoor dat u niet meer vanaf uw auto naar de luchthaven hoeft te lopen. In beide gevallen hoeft u alleen met uw koffers bij de luchthaven naar de incheckbalie te lopen. Wanneer u gebruik maakt van valet parkeren, laat u uw auto parkeren door de medewerker van de parking. Bij shuttle parkeren wordt u naar de luchthaven gebracht nadat u zelf uw auto geparkeerd hebt op de parkeerplaats. Een vliegreis is al duur genoeg dus waarom zou u meer betalen dan nodig om uw auto te parkeren op brussels airport? U kunt dus kiezen om gebruik te maken van de gratis shuttledienst of u kunt gebruik maken van valet parking. Mocht u het verschil nog niet kennen, dit wordt hieronder uitgelegd of u kunt kijken bij onze veelgestelde vragen.


Parking reserveren - De meest actuele informatie rond Zaventem airport

🚙 Aantal parkings: 6 parkings
🏆 Best beoordeeld: Aéropark 1000
💶 Goedkoopste: Ector Zaventem
🛫 Dichtst bij luchthaven: Aéropark 1000

Goedkoop parkeren bij Zaventem Brussel Airport

In de afgelopen jaren is vliegen steeds goedkoper geworden. Om deze reden vliegen steeds meer mensen, waardoor ook het parkeren goedkoper is geworden. Bij Parkos kunt u in een oogopslag zien wat de goedkoopste parkeeraanbieder is bij Airport Zaventem. Bij ons krijgt u gegarandeerd de laagste prijs en kunt u veilig uw auto parkeren. De parkings bevinden zich rondom airport Zaventem dus niet op de luchthaven zelf. Dit is dan ook direct de reden waarom u bij Parkos zo goedkoop een parkeerplaats kunt boeken. Alle parkeeraanbieders zijn persoonlijk geïnspecteerd door onze medewerkers op de kwaliteit en netheid van het terrein. Bij al onze aanbieders is 24 uur per dag 7 dagen per week iemand aanwezig om het parkeerterrein te bewaken. Ook wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Het is mogelijk om bij vijf verschillende parkeeraanbieders te parkeren bij Zaventem via de shuttle service. U hoeft geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. De verschillen tussen deze parkings zijn verschillen tussen binnen en buiten shuttle parkeren. Het is via Parkos mogelijk te reserveren bij twee aanbieders die ook overdekt parkeren aanbieden bij Brussels Zaventem.

Gemakkelijk en snel parkeren bij Zaventem kan door een parkeerplaats te reserveren via Parkos. U hoeft nooit teveel te betalen, want bij Parkos bent u altijd verzekerd van de laagste prijs. De terreinen van de parkeeraanbieders waar uw auto geparkeerd staat, wanneer u bij ons reserveert, liggen rondom Brussels Airport. Dit is ook de reden van de aanbieders waar u de keuze uit heeft bij Parkos zo goedkoop airport parking kunnen aanbieden. Bij de luchthaven Brussel Zaventem heeft u keuze uit vijf verschillende aanbieders voor de shuttle parkeren dienst. Er is bij deze luchthaven slechts één parkeeraanbieder die ook de valet parking diensten aanbiedt. Wanneer u gebruik maakt van shuttle parkeren bij Zaventem, brengt een shuttle bus u vanaf de parking naar de luchthaven. Deze gratis shuttle service rijdt 24 uur per dag 7 dagen in de week. Deze shuttle service is geen openbaar vervoer maar deze rijdt speciaal voor u heen en weer naar de luchthaven. Wanneer u een reservering plaatst, zal rekening worden gehouden met de tijd waarop u arriveert bij de airport parking en dit zal ingepland worden binnen het flexibele rijschema dat deze bussen hanteren.

Maakt u gebruik van valet parkeren luchthaven Zaventem, dan bent u niet afhankelijk van een shuttlebus. U rijdt uw auto naar de vertrekhal waar u opgewacht zal worden door een medewerker, welke uw auto naar het parkeerterrein rijdt. De medewerker zal dan uw auto parkeren. De tot nu toe nog enige aanbieder die valet parkeren aanbiedt via Parkos is Sky Parking Zaventem. Het terrein waar uw auto geparkeerd wordt, bevindt zich in Vilvoorde. Op dit terrein is het ook mogelijk te parkeren wanneer u gebruik wil maken van hun shuttledienst. Bij de gratis shuttledienst die zij aanbieden is het mogelijk om uw sleutels mee te nemen op reis. Er is ook op het terrein van deze aanbieder 24 uur per dag iemand aanwezig.

Via Parkos bent u verzekerd van de beste parkeerdeals en kunt u gemakkelijk prijzen vergelijken van parkeeraanbieders. Dus wees op tijd en reserveer direct. Daarnaast kunt u ook in een oogopslag zien wat de aanbieders te bieden hebben aan extra service. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens uw reis uw auto te laten wassen bij enkele aanbieders. U komt dan terug van uw reis en vervolgd uw reis naar huis in een schone auto. Voor deze extra service rekenen zij wel wat extra kosten zoals u natuurlijk kunt verwachten. Wanneer u via Parkos reserveert, kan ik u verzekeren dat u gebruik maakt van goedkoop parkeren bij de luchthaven Brussel Zaventem. De prijs die u bij Parkos betaalt, is lager dan wanneer u bij parkings P1, P2 of bij een van de andere parkings van de luchthaven gaat lang parkeren. Deze aanbieders van vliegen en parkeren zijn duurder omdat zij een parking op de luchthaven hebben. De huur voor een parkeerterrein op de luchthaven ligt veel hoger dan een parking ergens rondom luchthaven Zaventem.

Goedkoop parkeren bij Zaventem Airport

Parking
Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
Holiday Inn Brussels Airport (No Shuttle) € 50,00 5 min Buiten Taxi (cost incl.)
Parkway € 68,00 7 min Buiten Shuttle
Parking Royal Zaventem € 75,00 12 min Buiten Shuttle
Brussels Airport Express Parking € 80,00 4 min Binnen Shuttle
Aéropark 1000 € 99,00 7 min Buiten Shuttle
Park And Go € 99,00 7 min Buiten Shuttle

*Parkeertarieven Zaventem kunnen variëren afhankelijk van de periode, de gegevens werden berekend voor 01.05.-08.05.2022.

Parkeren Zaventem Luchthaven Aanbieder pakketten - parkeertarieven

Shuttle parkeren en valet parkeren

Er is een aantal termen die u vaak terug zult zien op onze website; shuttle parkeren en valet parkeren. Wij geven u wat meer uitleg hierover.

Shuttle parkeren

Shuttle parkeren

Wanneer u gebruik wilt maken van shuttle parkeren Zaventem, is uw keuze moeilijker; er zijn namelijk meerdere aanbieders die shuttle parkeren aanbieden. Bij het shuttle parkeren is er nog een extra keuze: overdekt parkeren of buiten parkeren. U zult wel wat extra betalen om uw auto binnen te laten parkeren. De shuttlebus zal altijd inbegrepen zijn bij de prijs die u betaalt. Deze gratis shuttledienst rijdt gemiddeld ongeveer elke 10 minuten van de parking naar de luchthaven.

Valet parking Zaventem

Valet parkeren

Wanneer u met het vergelijken van de aanbieders bezig bent, ziet u dat alleen Sky Parking Zaventem valet parkeren aanbiedt. Deze is daardoor de duurste aanbieder. Wanneer u gebruik maakt van valet parkeren, rijdt u uw auto zelf naar de vertrekhal waar een medewerker van Sky Parking Zaventem op u zal staan te wachten. Deze zal uw auto meenemen en uw auto naar het beveiligd parkeerterrein brengen.

Lang parkeren luchthaven Zaventem

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Kies uw manier van parkeren op brussels airport. Wanneer u uiteindelijk een keuze heeft kunnen maken, wilt u natuurlijk wel garantie hebben dat de parking een veilige parking is. Daarom heeft Parkos voor u alle terreinen van de aanbieders geïnspecteerd. Dit om misverstanden te voorkomen en ervoor te zorgen dat u met een gerust hart op vakantie gaat en zich niet meer druk hoeft te maken over uw geparkeerde auto.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren. Kies uw manier van parkeren. Wij bieden u twee verschillende manieren van parkeren aan op de luchthaven Zaventem. Wilt u dat uw auto opgehaald wordt door een chauffeur? Of wordt u liever naar de luchthaven gereden? Er zijn verschillende vormen van parkeren bij airport Zaventem. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Mocht u achteraf toch de verkeerde keuze hebben gemaakt, kunt u tot 24 uur voor vertrek de parkeerplaats voor uw auto kosteloos annuleren.

Kiest u voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar de parking waarna u per gratis shuttlebus naar de luchthaven wordt gereden. De shuttlebus zet u dichtbij de vertrekhal af; dit is minder dan een minuut lopen. Bij terugkomst op de luchthaven zal de shuttlebus weer voor u klaarstaan. Deze rijdt u naar de parking waar uw auto geparkeerd staat. Shuttle parkeren is vaak de goedkoopste oplossing voor het parkeren rondom Zaventem. Goedkoop parkeren is nog nooit zo makkelijk geweest. De aanbieders bij Parkos zijn altijd goedkoper dan de parkeerplaatsen die de luchthaven zelf aanbiedt. Boek daarom online een parkeerplaatsbij airport Zaventem via Parkos.

Kiest u voor valet parkeren dan kunt u zelf uw auto naar de luchthaven rijden. Bij de luchthaven zal een chauffeur voor u klaar staan die uw auto aanneemt en uw auto naar een extern beveiligd parkeerterrein brengen. U stapt uit bij de vertrekhal en bent binnen een minuut lopen bij de incheckbalie. Bij terugkomst zal uw auto weer voor u klaarstaan bij de luchthaven en kunt u direct uw reis naar huis weer vervolgen. Wanneer u de keuze tussen shuttle en valet parking heeft gemaakt, kunt u ook nog kiezen tussen overdekt parkeren of parkeren in de buitenlucht.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende parkeeraanbieders voor het parkeren bij Zaventem vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook uw auto veilig parkeren. Parkos inspecteert daarom persoonlijk alle locaties. Hierbij wordt gelet op veiligheid van het parkeerterrein en de faciliteiten die het terrein te bieden heeft. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen. Zo kunt u zelf zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat en gaat u met een gerust gevoel op reis. Alle aanbieders die Parkos aanbiedt, beschikken over een bewaakte parking, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Plan uw reis

Plan uw reis Plan uw reis wij raden u aan om uw reis goed te plannen en van te voren uw parkeerplaats te reserveren bijairport Zaventem. Zorg dat u optijd aanwezig bent bij de luchthaven. Kijk altijd voor vertrek of er bijzonderheden zijn waar u rekening mee dient te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wegwerkzaamheden of omleidingen. Houd altijd goed de verkeersinformatie in de gaten of plan uw reis op de routeplanner. Wanneer u de Brussels Airport app download kunt u alle informatie wat betreft uw vlucht in de gaten houden. Dit kan van pas komen wanneer u gaat lang parkeren en last heeft van vertraging.

Bekijk de parkings op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parking klikt u op het "P-icoon. Plan uw route naar Zaventem