Hoe laat moet ik op mijn parking aanwezig zijn?

Let op:

Door aanhoudende drukte op Brussels Airport Zaventem is het belangrijk dat u uw reis van te voren plant. Op de website van Zaventem Airport is het mogelijk om advies te krijgen over de juiste aankomsttijd: 2,5 tot 3 uur voor vertrek.

 

Wij adviseren u om minimaal een half uur voor de aankomsttijd op de luchthaven aanwezig te zijn bij de geboekte parkeerplaats. Zo heeft u genoeg tijd om de gratis shuttle dienst naar Brussels Airport Zaventem te nemen. Kiest u voor valet parkeren? Dan is het voldoende om 2,5 tot 3 uur van te voren aanwezig te zijn bij de parkeerplaats.

update: 10 augustus 2022

 

Hoe laat moet u op uw parking Zaventem aanwezig zijn? Dat hangt af van een aantal verschillende elementen:

 

Luchthaven Zaventem vervoert jaarlijks 22 miljoen passagiers. Het is dan ook een drukbezochte locatie. Reden te meer om goed voorbereid op reis te gaan! Er vertrekt een groot aantal luchtvaartmaatschappijen vanop Zaventem en vrijwel allemaal hanteren ze verschillende inchecktijden. De exacte informatie met betrekking tot deze inchecktijden vindt u op de website van uw luchtvaartmaatschappij.

Wanneer u een continentale vlucht neemt (reizen binnen Europa), wordt aangeraden om 2 uur op voorhand aanwezig te zijn bij de incheckbalie. Als u intercontinentaal vliegt, wordt aangeraden 3 uur voor uw vlucht vertrekt aan de incheckbalie te zijn.

Wij raden u echter aan om 2.5 uur van tevoren aanwezig te zijn. Indien u gekozen heeft voor shuttle-parkeren, moet je immers de reistijd van de parking tot de luchthaven mee rekenen. De shuttle-bussen rijden elke 10 minuten maar we nemen liever het zekere voor het onzekere. Indien u gekozen heeft voor valet-parkeren, reserveren we graag wat tijd om de auto te controleren op eventuele schade voor u de auto overdraagt aan een parkingmedewerker. Voor continentale vluchten komt u dus best 2,5 uur op voorhand aan op de parking (voor shuttle-parkeren) of aan de vertrekhal (voor valet-parkeren). Voor intercontinentale vluchten wordt dit 3,5 uur.

 

Reserveer nu je parking

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.