Hoe laat moet ik op mijn parking aanwezig zijn?

Hoe laat moet u op uw parking Zaventem aanwezig zijn? Dat hangt af van een aantal verschillende elementen:

 

Luchthaven Zaventem vervoert jaarlijks 22 miljoen passagiers. Het is dan ook een drukbezochte locatie. Reden te meer om goed voorbereid op reis te gaan! Er vertrekt een groot aantal luchtvaartmaatschappijen vanop Zaventem en vrijwel allemaal hanteren ze verschillende inchecktijden. De exacte informatie met betrekking tot deze inchecktijden vindt u op de website van uw luchtvaartmaatschappij.

 

Reserveer nu je parking

 

Wanneer u een continentale vlucht neemt (reizen binnen Europa), wordt aangeraden om 2 uur op voorhand aanwezig te zijn bij de incheckbalie. Als u intercontinentaal vliegt, wordt aangeraden 3 uur voor uw vlucht vertrekt aan de incheckbalie te zijn.

Wij raden u echter aan om 2.5 uur van tevoren aanwezig te zijn. Indien u gekozen heeft voor shuttle-parkeren, moet je immers de reistijd van de parking tot de luchthaven mee rekenen. De shuttle-bussen rijden elke 10 minuten maar we nemen liever het zekere voor het onzekere. Indien u gekozen heeft voor valet-parkeren, reserveren we graag wat tijd om de auto te controleren op eventuele schade voor u de auto overdraagt aan een parkingmedewerker. Voor continentale vluchten komt u dus best 2,5 uur op voorhand aan op de parking (voor shuttle-parkeren) of aan de vertrekhal (voor valet-parkeren). Voor intercontinentale vluchten wordt dit 3,5 uur.


Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Mail of bel ons