Parkos
user
Toggle Navigation
Goedkoop parkeren bij luchthaven Frankfurt

Inhoudsopgave

11 minuten leestijd

Goedkoop parkeren bij luchthaven Frankfurt

Of het nu aan het begin van het jaar is of vlak voor vertrek, de vakantie is voor velen het hoogtepunt van het jaar. Wie stressvrij op reis wil, plant vaak vooraf de reis naar het vliegveld. Vooral op grote luchthavens zoals Zaventem, Düsseldorf of Frankfurt is het verstandig om bij het boeken van de vlucht al na te denken over het parkeren. Als je met je eigen auto wilt gaan, zijn er op de luchthaven Frankfurt diverse aanbieders. Tijdens de drukste reisperiodes zijn parkeerplaatsen echter schaars. Via onze website kun je deze aanbieders vergelijken en direct boeken. Op deze pagina geven we je beknopt alle belangrijke details voor goedkoop parkeren bij Frankfurt Airport en hoe je de juiste aanbieder kiest.

Particuliere aanbieders of een officiële luchthavenparking?

Parkeren nabij de luchthaven Frankfurt is gemakkelijk, gezien het ruime aanbod van particuliere aanbieders. Over het algemeen worden deze parkeerplaatsen continu bewaakt met videobewaking en zijn ze vaak 24 uur per dag bemand. Hierdoor zijn ze zeer veilig en bieden soms zelfs een hogere mate van veiligheid dan de parkeerplaatsen op de luchthaven. Je hebt ook de optie om te kiezen voor een overdekte parkeergarage, zodat je auto altijd droog staat.

Naast veiligheid kunnen particuliere aanbieders rond de luchthaven ook uitblinken met betere prijzen. Vooral als je ruim van tevoren boekt voor het drukke zomerseizoen, kun je hier aanzienlijk besparen. Bij langere verblijven van minstens een week kan het prijsverschil voor lang parkeren op de luchthaven Frankfurt soms oplopen tot €150 of meer. Het loont dus zeker om een vergelijking te maken tussen aanbieders in de directe omgeving van Frankfurt Airport. Bij Parkos kun je de beschikbare aanbieders gemakkelijk sorteren op oplopende prijs voor een beter overzicht.

Door de vele aanbieders rond de luchthaven Frankfurt zijn er ook verschillende extra’s en diensten beschikbaar. Hierdoor kun je naast een parkeerplaats ook andere diensten verkrijgen, zoals extra grote parkeerplaatsen voor campers, wachtruimtes, shuttle parkeren, valet parkeren, elektrische oplaadpunten of Park Sleep Fly. Een comfortabele service is dan gegarandeerd, maar deze extra diensten hebben wel invloed op de prijs van het parkeren bij Frankfurt Airport.

De verschillende opties

De beslissing tussen een parkeerplaats bij de luchthaventerminal of bij een particuliere aanbieder in de nabije omgeving hangt af van de serviceaanbiedingen die voor jou van belang zijn. De variatie gaat verder dan alleen XXL-parkeerplaatsen voor campers of bestelwagens. Stel dat jouw auto in de winter bescherming nodig heeft tegen de weersomstandigheden; dan is een overdekte parkeerplek een aantrekkelijke optie. Business parking op de luchthaven Frankfurt biedt niet alleen exclusieve plaatsen met een eigen toegang, maar ook een snelle route naar de bagage drop-off op de luchthaven zelf. Dit kan aanzienlijke tijd besparen, vooral voor zakenreizigers en frequente vliegers.

Op de internationale luchthaven Frankfurt is het mogelijk om jouw eigen elektrische voertuig op te laden. Ook op parkeerplaats P2 van de luchthaven Frankfurt Terminal 2 vind je een oplaadstation voor elektrische voertuigen. Via Parkos kun je bij verschillende parkeeraanbieders deze optie selecteren, zodat je altijd met een volledig opgeladen auto naar huis kunt terugkeren.

Op weg naar de luchthaven van Frankfurt

Goedkoop parkeren Frankfurt Airport

Bij het kiezen van een parkeeroptie op de luchthaven Frankfurt ontvang je het adres en de contactgegevens van de aanbieder zodra je de boekingsbevestiging hebt ontvangen. Parkos voorziet je van een gedetailleerde routebeschrijving naar jouw geboekte parkeerplaats en de benodigde contactinformatie. Hierdoor kun je last-minute wijzigingen in je vlucht of andere afspraken rechtstreeks regelen met de lokale medewerkers. Of je nu kiest voor lang parkeren op de luchthaven Frankfurt of particuliere aanbieders, veel van hen bieden valet parking aan. Met valet parking rijd je tot aan de luchthaven Frankfurt, waar je jouw auto overdraagt aan een medewerker die deze voor jou parkeert. Bij terugkomst staat je auto klaar voor de terminal van Frankfurt Airport, waardoor je naadloos aan je terugreis kunt beginnen.

Indien je besluit te parkeren in de omgeving van de luchthaven Frankfurt, bieden de partners van Parkos regelmatig shuttlebussen aan. Deze bussen volgen vaste tijdschema’s, maar het is belangrijk om bij het boeken de gratis shuttlebus tijden in de gaten te houden. Niet elke aanbieder biedt transfers de hele dag en nacht aan, wat vooral relevant kan zijn als je vroeg in de ochtend vertrekt of laat in de nacht terugkeert. Gelukkig voorzien verschillende partners van Parkos in wachtruimtes en toiletvoorzieningen voor extra comfort.

Goedkoop en betrouwbaar parkeren bij luchthaven Frankfurt

Zoals eerder vermeld, biedt Parkos diverse parkeerfaciliteiten waar je je auto veilig kunt parkeren bij de luchthaven van Frankfurt am Main. Gratis parkeren bij Frankfurt Airport is moeilijk te vinden, zoals je kunt begrijpen. Daarom presenteren we nu de meest betaalbare parkeeropties, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. De genoemde prijzen hieronder zijn voor een week lang parkeren bij Frankfurt Airport.

  • Infiniti Parking biedt een stressvrije start van uw vakantie met 24/7 pick-up & drop-off bij uw luchthaventerminal voor slechts 45 euro per week. Kies tussen overdekt parkeren in een hal of op een open plek. De valet-service maakt uw reis gemakkelijker, zonder parkeerstress bij het inchecken of terugkomen.

  • Fair Parken Frankfurt biedt jou overdekte parkeermogelijkheden, zowel in de ondergrondse garage als buiten op het parkeerdek. Geniet van ontspannen reizen met comfortabele, rookvrije voertuigen, terwijl ervaren en hoffelijke chauffeurs je veilig en op tijd naar de luchthaven van Frankfurt brengen. Je neemt je autosleutels mee op reis, en dit alles voor slechts €45,99 per week.

  • Mainparkhaus Frankfurt biedt een vriendelijke en betrouwbare parkeerservice voor slechts €49 per week. Met een locatie op slechts ongeveer 11 minuten van de luchthaven en een shuttle service, maakt Mainparkhaus Frankfurt parkeren gemakkelijk en toegankelijk. Bij shuttle parkeren brengt de shuttlebus je direct naar de luchthaven, waarbij je jouw autosleutels kunt behouden voor een zorgeloze reis.

  • Taxim24 voorziet jou van een veilige en betaalbare parkeeroplossing voor slechts 49 euro per week. Het omheinde en camerabewaakte terrein biedt zowel pendel- als valetservice. Houd er rekening mee dat er een toeslag voor te grote voertuigen, zoals minibusjes of campers, en een nachttoesla, die beide online kunnen worden geboekt als extra services.

  • Bij Park-Box-Frankfurt parkeer je op een verharde buitenplaats geschikt voor campers en busjes, voor €59 per week. De parkeeraanbieder is 24/7 bereikbaar. Kies voor maximale bescherming de overdekte Valet service met een gesloten ondergrondse parkeergarage.

Wil je meer aanbieders vergelijken? Ga dan naar de vergelijkingstool op de homepagina van parkeren Frankfurt Airport: vergelijk direct.

Vind de ideale aanbieder voor jouw wensen

Het assortiment parkeerplaatsen op de luchthaven Frankfurt bij Parkos is zeer divers, dus het is altijd slim om te vergelijken. Betaalbaar parkeren op de luchthaven Frankfurt hoeft geen uitdaging te zijn. Vooral tijdens drukke reisperiodes, zoals in de zomer, heb je een ruime keuze aan aanbieders als je vroeg boekt. Daarom is het aan te raden om direct na het boeken van je vlucht een parkeerplaats te reserveren voor je zomervakantie. Hiermee verzeker je jezelf en je reisgezelschap van een stressvrij begin van de vakantie. Bovendien bespaar je direct geld en kun je tijdens de vakantie wat extra’s voor jezelf doen.