Hoe lang op voorhand moet ik bij mijn parkeerplaats zijn?

Voor het parkeren bij Schiphol raden wij u aan om minimaal 3 uur van te voren aanwezig te zijn op de parking of bij de vertrekhal. Schiphol Airport adviseert immers om 2 uur voor het vertrek van uw vlucht in te checken. Door daar een uurtje bij te rekenen heeft u ruim de tijd om de afgifte van uw auto te regelen (valet-parkeren) of te parkeren en de shuttle-bus te nemen (shuttle-parkeren). Hoe meer tijd, hoe rustiger en meer ontspannen u op reis kan vertrekken!

 

Reserveer nu je parking

 

Shuttle-parkeren

Wanneer u voor shuttle-parkeren kiest, stapt u vrijwel onmiddellijk na het parkeren van uw auto op een shuttle-bus die u naar de vertrekhal brengt. Wanneer dit niet het geval is, staat dit altijd duidelijk vermeld op onze website. Indien de shuttle-bus net vertrokken is wanneer u aankomt, moet u maximaal 20 minuten op de shuttle-bus wachten.

 

Valet-parkeren

Kiest u voor valet-parkeren dan raden wij u ook hier aan om 3 uur op voorhand aanwezig te zijn op het afgesproken punt. De parkeermedewerker wil namelijk eerst samen met u uw auto controleren op eventuele schade en de nodige administratie in orde brengen. Vanwege de drukte kan het voorkomen dat u heel even moet wachten op een beschikbare parkeermedewerker. Door ruim van te voren aanwezig te zijn, wordt deze wachttijd opgevangen en kan u met een gerust hart op reis vertrekken.

 

Intercontinentale vluchten

Reist u intercontinentaal (niet-Europese bestemmingen), dan vraagt Schiphol Airport u om 3 uur voor het vertrek van uw vlucht in te checken. Wij raden dan ook aan om 4 uur van te voren aanwezig te zijn op de parking (shuttle-parkeren) of bij de vertrekhal (valet-parkeren).


Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.