Hoe laat moet ik op Düsseldorf Airport aanwezig zijn?

Düsseldorf Airport huist meer dan 70 luchtvaartmaatschappijen. Elk van deze luchtvaartmaatschappijen hanteert verschillende inchecktijden. De inchecktijd is de tijd waarop u zich met uw bagage moet aanmelden bij de balie van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. De precieze inchecktijd van uw luchtvaartmaatschappij vindt u op de officiële website van de maatschappij.

 

Reserveer nu je parking

 

Voor continentale vluchten (reizen binnen Europa) is het aangeraden om minimaal 2 uur op voorhand aan de incheckbalie te zijn. Ons advies is dan ook om minimaal 2,5 uur voor uw vlucht vertrekt op de parking te zijn waar u uw auto gaat parkeren. Zo is er voldoende tijd om rustig te parkeren en de shuttle-bus te nemen naar de luchthaven. Indien u kiest voor valet-parkeren is er dan eveneens voldoende tijd om de staat van de auto te controleren vooraleer u die overdraagt.

 

Voor intercontinentale vluchten (reizen buiten Europa), luidt het advies om 3 uur op voorhand aanwezig te zijn op de luchthaven. Er gelden immers verhoogde veiligheidscontroles voor niet-Europese bestemmingen. Daardoor kunnen de wachttijden aan de incheckbalie en douane iets oplopen. Om zeker voldoende tijd te hebben en rustig aan uw reis te kunnen beginnen, raden wij u aan om minimaal 3,5 uur voor uw vlucht vertrekt op de parking aan te komen.


Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.